.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 15:09

Marvel – “Διαζύγιο” από την Harley-Davidson… για τα μάτια της Triumph

 

Mια πολυετής “σχέση” έφτασε στο τέλος της

H Marvel είναι ένας εκδοτικός οίκος που αποτέλεσε τον γεννήτορα δεκάδων υπέρηρώων των comics και συγκαταλέγεται μέσα στη λίστα με τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα pop κουλτούρας των HΠΑ.

Στις μέρες μας, έχει –όπως μερικοί από τους ήρωες της- γιγαντωθεί, και αποτελεί μια πολυεθνική διασκέδασης και ψυχαγωγίας, υπό το ιδιοκτησιακό καθεστώς ενός άλλου κολοσσού, της Walt Disney.

Πολλοί από τους ήρωες της Marvel έχουν μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, σε blockbuster κινηματογραφικές παραγωγές οι οποίες προσελκύουν εκατομμύρια θεατών στις σκοτεινές αίθουσες.

Φυσικά ως ταινίες υπέρηρώων, περιέχουν πολύ δράση και αρκετές φορές καταδίωξη. Μέχρι πρότινος, όσες φορές στις καταδιώξεις εμφανιζόταν μοτοσυκλέτα, αυτή ήταν Harley-Davidson και όχι τυχαία, αφού οι δύο εταιρείες είχαν αναπτύξει σχέσεις εμπορικής συνεργασίας, με αμοιβαίο φυσικά όφελος.

Αυτή η συνεργασία όμως φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της, καθώς στο πρόσφατο trailer της ταινίας “Ant-Man and the Wasp”, σε μια σκηνή καταδίωξης, οι μοτοσυκλέτες που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι Triumph Thruxton R και όχι κάποιο μοντέλο της H-D.

Σημαίνει αυτό ότι η Marvel έχει συνάψει μια νέα συνεργασία με την βρετανική εταιρεία; Πολύ πιθανόν, καθώς στον κόσμο των κινηματογραφικών παραγωγών τίποτα δεν γίνεται απλά από τύχη… είναι πολλά τα λεφτά… τόσα που ακόμα και ο Captain America θα γινόταν Капита́н Rûski, φέροντας σφυροδρέπανο στην ασπίδα του, αν το συμβόλαιο ήταν καλό. 

Aκολουθεί το trailer της ταινίας:



 


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 15:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon