.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 13:27

Kappa Riders– Νέα ταξιδιωτική εφαρμογή

 

Από τη γνωστή ιταλική εταιρία αξεσουάρ Kappa

Μια νέα εφαρμογή για έξυπνα κινητά παρουσίασε η γνωστή ιταλική εταιρία Kappa με στόχο την υποστήριξη  του αναβάτη στις βόλτες και στα ταξίδια του, όπου και αν γίνονται αυτά.

Η εφαρμογή χωρίζεται σε τρεις βασικές ενότητες (Kappa Tours, Kappa Riders, Kappa Track Me) που επιτρέπουν στον αναβάτη να επιλέξει συγκεκριμένες διαδρομές, να ανεβάσει στην εφαρμογή τις δικές του, αν διαβάσει σχόλια και αναφορές από άλλους ταξιδιώτες, να δει φωτογραφίες από ταξίδια αλλά και να βρει άλλους ταξιδιώτες γύρω του! Χρήσιμη και για το αστικό περιβάλλον.

kappa riders application 2018 bikeit 8

Βρείτε άλλους αναβάτες γύρω σας που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Kappa!

kappa riders application 2018 bikeit 3

 

Δείτε διαδρομέςπου προτείνουν άλλοι αναβάτες ή ανεβάστε τη δική σας πρόταση.

Η εφαρμογή της Kappa είναι ελαφριά (κάτω από 15 Mb), ανοίγει γρήγορα και συνεργάζεται με το GPS του κινητού, για να βλέπετε που είστε, σε πραγματικό χρόνο και όλα παρουσιάζονται με πολύ κατανοητό τρόπο. Αν σας αρέσουν τα ταξίδια και οι βόλτες με το δίκυκλο σας, είτε αυτά είναι μικρά είτε μεγάλα δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την εφαρμογή της Kappa, καταχωρώντας τα στοιχεία σας αφού την κατεβάσετε. Καλές βόλτες!

Διαθέσιμη για android και iOS.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 13:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon