.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:30

KAPPA KV58 - Ένα κράνος, δέκα χρώματα - και πιστοποίηση 22.06!

Η μάρκα έχει επεκτείνει τη γκάμα των κρανών της με ένα νέο, unisex, demi-jet μοντέλο με αδιαμφισβήτητη ποπ επιρροή.

Διαθέτοντας διπλό κέλυφος, σκουρόχρωμη ζελατίνα, δύο αεραγωγούς και μικρομετρικό λουρί, το KV58 διατίθεται σε τουλάχιστον 10 μονόχρωμους συνδυασμούς χρωμάτων, γυαλιστερό και ματ, που θα ικανοποιήσουν τους πάντες: λάτρεις των τολμηρών χρωμάτων, τρελαμένους της μόδας και αυτούς που τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα κλασικά.

Η συλλογή κρανών Kappa, η οποία έχει μεγαλώσει για να περιλαμβάνει όλο και περισσότερες επιλογές για διαφορετικούς τύπους μοτοσικλετιστών, καλωσορίζει ένα νέο αστικό demi-jet ικανό να εκφράζει διαφορετικές προσωπικότητες και γούστα.

Μιλάμε για το KV58, ένα μοντέλο με διπλό κέλυφος και διαθέσιμο σε μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Τουλάχιστον 10 επιλογές προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένων των αδιαμφισβήτητων κλασικών (μαύρο, άσπρο, γκρι και τιτάνιο), πιο ζωντανές, εμπνευσμένες από ποπ αποχρώσεις (κόκκινο, ροζ, κίτρινο και μπλε ηλεκτρίκ) και μερικές που είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένες και μοντέρνες (νικέλιο και στρατιωτικό πράσινο).

Τα φινιρίσματα είναι επίσης ποικίλα και ενδιαφέροντα, επιλέγονται για να ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε χρώμα, από γυαλιστερό έως ματ και ακόμη και ματ μεταλλικό.

Από τεχνική άποψη, το KV58 διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή γκάμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης μίας σκούρας εσωτερικής ζελατίνας, μικρομετρικού ιμάντα και αφαιρούμενων εσωτερικών επενδύσεων που πλένονται.

Αν και είναι ανοιχτό κράνος, η KAPPA το έχει εξοπλίσει με ένα σύστημα εξαερισμού που αποτελείται από 2 αεραγωγούς στο επάνω μέρος.

Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε μια σειρά μεγεθών unisex από XS (54) έως XL (61).

Κράνος με πιστοποίηση CE σύμφωνα με το πρότυπο ECE 22-06

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Τύπος: demi-jet

Υλικά: θερμοπλαστικό υλικό.

Ως στάνταρ: διπλό κέλυφος, σκούρα εσωτερική ζελατίνα, αεραγωγοί στο επάνω μέρος, μικρομετρικός ιμάντας, αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση.

Μέγεθος: από XS (54) έως XL (61).

Χρώμα: γυαλιστερό λευκό, ματ τιτάνιο, μαύρο ματ, γυαλιστερό γκρι, ματ νικέλιο, γυαλιστερό κόκκινο, γυαλιστερό ροζ, ματ στρατιωτικό πράσινο, γυαλιστερό μπλε, ματ μεταλλικό κίτρινο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Μπαξεβάνης Moto, Καλλιρρόης 12 Αθήνα, τηλ. 2109237000 ή στην ηλ. διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon