.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 08:20

Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας BMW Hellas

 

Διαγωνισμός οδήγησης με εκπλήξεις και δώρα!



Στόχος του Διαγωνισμού Δεξιοτεχνίας BMW Off Road είναι η επιτυχημένη ολοκλήρωση των ασκήσεων με τους λιγότερους βαθμούς ποινής. Οι τρεις αναβάτες που θα συγκεντρώσουν με τους χαμηλότερους βαθμούς ποινής θα κερδίσουν τα έπαθλα του διαγωνισμού.

 Ο Διαγωνισμός Δεξιοτεχνίας BMW Off Road δεν έχει σαν κριτήριο την ταχύτητα, σε καμία άσκηση.

Οι αναβάτες συμμετέχουν ατομικά με τις μοτοσικλέτες τους οι οποίες πρέπει να ανήκουν στα παρακάτω μοντέλα : ΒΜW G450X, HP2 Enduro, G650XChallenge, G650XCountry, G650GS, F650GS, F800GS, R1200GS και R1200 GS Adventure.

Ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων είναι χαμηλός και δεν αποτελούν κίνδυνο για τους αναβάτες ή τις μοτοσικλέτες τους. Στόχος του διαγωνισμού είναι η ψυχαγωγία και η ευγενής άμιλλα.

Σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν εξοπλισμό ειδικό για μοτοσικλέτα ο οποίος αποτελείται από κράνος, μπουφάν, παντελόνι, μπότες και γάντια enduro και να έχουν υπογράψει τη σχετική Δήλωση Ευθύνης.

ΕΠΑΘΛΑ

1η θέση > Δωροεπιταγή αξίας €500 για εξοπλισμό αναβάτη ή αξεσουάρ μοτοσικλέτας ή        
    service
2η θέση > Δωροεπιταγή αξίας €300 για εξοπλισμό αναβάτη ή αξεσουάρ μοτοσικλέτας ή        
    Service
3η θέση > Δωροεπιταγή αξίας €150 για εξοπλισμό αναβάτη ή αξεσουάρ μοτοσικλέτας ή        
    service

 

 

1. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ

Οι αναβάτες ξεκινούν μόνοι τους σε διαδρομή οριοθετημένη με κορδέλα, με πλάτος δύο μέτρων, όπου θα βρίσκονται εγκάρσια τοποθετημένοι κομμένοι κορμοί και χαλίκι.  Στόχος τους είναι να ολοκληρώσουν τη διαδρομή χωρίς να ακουμπήσουν κάτω το πόδι τους ή την κορδέλα  και φυσικά, χωρίς πτώση.

2_800x600

 

2. SLALOM

H άσκηση γίνεται σε χώμα και συνεχόμενα στενά εσάκια (slalom) όπου οι αναβάτες θα πρέπει να περάσουν ανάμεσα από τη σηματοδοτημένη διαδρομή, χωρίς να ακουμπήσουν κάτω το πόδι τους ή τη σηματοδότηση. 

 3_800x600


3. ΛΟΦΟΣ

Στόχος των αναβατών είναι ανέβουν στην κορυφή του λόφου χωρίς διακοπή και χωρίς να ακουμπήσουν κάτω το πόδι τους και χωρίς πτώση.


 1_800x600


4. ΛΑΣΠΟΛΑΚΚΟΥΒΑ

Σε αυτή την άσκηση, οι αναβάτες καλούνται να περάσουν τη λακκούβα με το νερό χωρίς να αγγίξουν κάτω το πόδι τους και χωρίς να εγκαταλείψουν νωρίτερα. Το βάθος του νερού θα είναι τέτοιο που δεν θα αποτελεί κίνδυνο για τον αναβάτη ή τη μοτοσικλέτα του.

 4_800x600


5. ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΡΜΟΙ


Στόχος αυτής της άσκησης είναι οι συμμετέχοντες να περάσουν ανάμεσα από δύο  παράλληλα τοποθετημένους κορμούς χωρίς να τους ακουμπήσουν και χωρίς να ακουμπήσουν κάτω το πόδι τους.


5_800x600 

 

 

6. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ


Οι αναβάτες πρέπει να ολοκληρώσουν μία διαδρομή στρωμένη με παλέτες χωρίς να ακουμπήσουν το πόδι τους κάτω και χωρίς πτώση.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Loading...


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 12:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KTM test rides στην Θεσσαλονίκη ΒΜW Biker Meeting 2010 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon