.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 16:55

Ινδικό “Suzuki” Haya… μούφα!

 

Γιατί η εμφάνιση μετράει!

 

Θέλετε ένα Suzuki Hayabusa αλλά δεν σας “παίρνει” με τίποτα οικονομικά; Έχετε πάθει ψύχωση με το θρυλικό hyperGT και φαντάζεστε τον εαυτό σας να το παρκάρει έξω από τη καφετέρια με ύφος χιλίων καρδιναλίων αλλά τα χρήματα σας δεν φτάνουν ούτε για μονό ελληνικό σκέτο; Κανένα πρόβλημα! Σας νοιώθουμε και το ίδιο σας νοιώθουν και οι Ινδοί της GM Customs με έδρα το Νέο Δελχί, οι οποίοι έχουν την λύση!

hayamoufa 1

Με βάση τα “ταπεινά” Hero Karizma και Hero Εxtreme των 220 και 150 κ.εκ. αντιστοίχως, κατασκευάζουν πολύ ρεαλιστικές είναι η αλήθεια ρεπλίκες του Hayabusa, τις οποίες χρειάζεται κανείς να προσπαθήσει πολύ για να καταλάβει ότι πρόκειται για “μαϊμού”.

hayamoufa 3

Mόνο μην χρειαστεί να βάλετε μπροστά ή μην σας ζητηθεί σε κάποιο φανάρι να πιστοποιήσετε τα 170+ άλογα αυτού που βλέπουν, γιατί θα σας λείπουν καμία 150 ίπποι στη καλύτερη περίπτωση… κατά τα άλλα, για ένα image ζούμε! 

Ορίστε και το video:

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 16:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon