.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 09:57

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διάρκειας 12 μηνών!

 

Για την βελτίωση της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού

 

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνει έναρξη εργασιών για τη βελτίωση της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού, εργασίες που θα οδηγήσουν σε μακροχρόνιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 12 μηνών!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Τροχαίας:

“Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη (30-11-2017) κατά τις ώρες 09:00 έως 17:00 θα ξεκινήσουν οι εργασίες της 2ης Φάσης κατασκευής του αριστερού κλάδου της γέφυρας του Α/Κ Λαγκαδά, στο πλαίσιο του έργου της ¨ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.¨ «Βελτίωση – Αναβάθμιση Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης από Α/Κ Κ5 (Χ.Θ. 0+000 περιοχή Νοσοκ. Παπαγεωργίου) έως Α/Κ Μακρυγιάννη (Χ.Θ. 3+200)».

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Περιφερειακής Οδού από το ύψος της οδού Ωραιοκάστρου έως το ύψος της επιχείρησης με την επωνυμία «Πλαίσιο».

2. Αποδίδεται στη κυκλοφορία κατασκευασθείσα ανισόπεδη γέφυρα η οποία θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά.

3. Αποδίδεται στη κυκλοφορία νέο ισόπεδο οδικό τμήμα το οποίο θα χρησιμοποιείται για τη κίνηση των οχημάτων στη Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά.

4. Συνεπεία των ανωτέρω:

(α) Θα απαγορευτεί η δεξιά στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).

(β) Θα απαγορευτεί η αριστερή στροφή των οχημάτων από την οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου) προς τη Περιφερειακή Οδό Θεσ/νίκης (ρεύμα προς Ανατολικά).

(γ) Θα απαγορευτεί η στροφή των οχημάτων από την οδό Ωραιοκάστρου προς την Περιφερειακή Οδό στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά.

5. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν δώδεκα (12) μήνες.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την μετατόπιση των φωτεινών σηματοδοτών από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας την Πέμπτη (30-11-2017) από ώρα 09:00 έως ώρα 17:00 της ιδίας ημέρας.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 09:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon