.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 16:52

RIP Dan Hegarty 1986-2017

 

Θανάσιμος τραυματισμός στο Macau Grand Prix 

 

 

Πολύ άσχημα είναι τα νέα από το πεντηκοστό πρώτο Μacau Grand Prix, τον διάσημο αγώνα που διοργανώνεται σε δημόσιους δρόμους, στο Μακάο της Κίνας.

Ο Βρετανός αναβάτης Dan Hegarty, έχασε την ζωή του μετά από πτώση στον έβδομο γύρο του αγώνα, υποκύπτοντας στα τραύματα του που προκλήθηκαν από την σφοδρή σύγκρουση του με τις μπαριέρες, στην διαμορφωμένη ειδικά γα τον αγώνα “πίστα”.

Ο Dan Hegarty, ήταν ένας πολύ ταλαντούχος αναβάτης, με συμμετοχές στα πρωταθλήματα Virgin Yamaha R6 Cup και National Supertsock 1000 της Βρετανίας, ενώ από το 2011, έτρεχε και στο πρωτάθλημα Tourist Trophy, εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα του.

Υπήρξε μέλος της ομάδας της Norton, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στην ιστορία της εταιρείας στο ΤΤ, το 2013, ενώ το 2016, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία των ιδιωτών.Ο άτυχος αναβάτης, συμμετείχε με την ομάδα Τop Gun Racing (Honda) στο GP του Macau, έχοντας βιώσει πολύ πρόσφατα τον χαμό του teammate του Gavin Lupton τον Αύγουστο, στο GP του Ulster της Ιρλανδίας.

Όσοι γνώριζαν τον Dan, τον περιγράφουν ως έναν πολύ φιλικό και ανοιχτό άνθρωπο, μια από τις πιο ευχάριστες προσωπικότητες στον χώρο των αγώνων TT και road racing.

Kαλό ταξίδι Dan.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 16:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon