.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 09:44

Bajaj Test Days στη Θεσσαλονίκη

 

Από 15.11.2017 έως 18.11.2017

 

Για τέσσερεις μέρες, από την Τετάρτη 15 μέχρι και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου η ΚΤΜ South East Europe A.E. σε συνεργασία με την Delta Motorcycles σας προσκαλούν να απολαύσετε μια μοναδική οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τα κορυφαία μοντέλα της Bajaj, Dominar 400, Pulsar NS 200 και Pulsar RS 200!

Είναι όμορφο να έχεις οπαδούς σε όλη την χώρα που ζητούν να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες σου, και οι άνθρωποι της KTM South East Europe που το γνωρίζει καλά διοργανώνει τον πρώτο κύκλο οργανωμένων Test Rides ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη!

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Bajaj Dominar 400, διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp! Διαθέτει digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Μαζί με την Dominar 400 θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε την μικρότερη της κατηγορίας naked Pulsar NS 200 αλλά και την street Pulsar RS 200. Τα μοντέλα Pulsar NS 200 & RS 200 αποτελούν μια αξιόλογη πρόταση όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένα με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί με 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και διότι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης.

Ελάτε σήμερα στο κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES, Κ. Καραμανλή 27 ή καλέστε στο 2311 824700, δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στα BAJAJ TEST DAYS της Θεσσαλονίκης.

Και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό σας - κράνος, μπότες ή μποτάκια, γάντια κλπ. - δίπλωμα οδήγησης και καλή διάθεση.

BAJAJ AUTO

 

Η Bajaj είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς κολοσσούς στον κόσμο με δραστηριότητες που εκτός των δίκυκλων περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές, συστήματα φωτισμού, βιομηχανίες σιδήρου και χάλυβα, εταιρίες χρηματοδότησης, ασφαλιστικές εταιρίες κλπ.

Με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, η Bajaj Auto είναι σήμερα η 3η σε μέγεθος εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών στον κόσμο και διάσημη στην Λατινική Αμερική, στην Αφρική, την Μέση Ανατολή και στην Νοτιοανατολική Ασία, αγορές ιδιαίτερα απαιτητικές.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1926 από τον Jamnalal Bajaj ο οποίος μάλιστα ήταν ένας από τους έμπιστους ανθρώπους του Mahatma Gandhi!

Δεμένη με την μεγάλη ιστορία της Ινδίας, η εταιρία Bajaj παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη με μια σειρά αξιόλογων, εκσυγχρονισμένων μοντέλων που καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro4, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνουν πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 09:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon