.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 18:20

EICMA 2017: MYA VR46 για τον Valentino Rossi

 

Ένα Flat Tracker παραγγελία του “Γιατρού”, για τον ίδιο!

 

Η VR46, η εταιρία ρουχισμού και αξεσουάρ του Valentino Rossi, έφτιαξε την MYA VR46, μια μοτοσυκλέτα δηλαδή για το αφεντικό της!

Η σύλληψη της ιδέας ανήκει στην VR46 με τον Rodolfo Frascoli να σχεδιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο έχοντας στο νου του δύο από τα μεγάλα πάθη του “Γιατρού”: το Yamaha XJR 1300 και το dirt track!

Ως βάση λοιπόν χρησιμοποιήθηκε ένα XJR 1300, το οποίο μεταμορφώθηκε στο εξωτικό flat tracker που βλέπετε στις οθόνες σας με τη χρήση κορυφαίων περιφερειακών αλλά και εξαρτημάτων από άλλα μοντέλα της Yamaha, με την έμπενυση να έρχεται και από το θρυλικό TZ 750, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα δύο μικρά φαναράκια μπροστά που προέρχονται από R1.

Akrapovic, Ohlins και Brembo έχουν αναλάβει την βελτίωση της… ακουστικής, της συμπεριφοράς και του φρεναρίσματος αντίστοιχα κάνοντας τα σάλια μας να τρέχουν.  Υπάρχει κάτι άλλο να πούμε; Μάλλον όχι. Καλό οφθαλμόλουτρο σε όλους!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 18:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon