.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 15:25

Suzuki VR Experience - ΕICMA 2017

 

"Οδήγησε" σαν τον Schwantz, "γίνε" μηχανικός στα MotoGP! 

 

Φορώντας ένα VR Headset και ανεβαίνοντας σε μια Suzuki GSX-R 1000, στημένη σε ειδική βάση με κινούμενους βραχίονες, θα μπορέσουν οι επισκέπτες της EICMA 2017 να νοιώσουν πως είναι να “οδηγείς” στην πίστα με τα χέρια του αναβάτη - θρύλου Kevin Schwantz, με τη μοτοσυκλέτα να παίρνει κλίσεις και να μιμείται τις αλλαγές της κινητικής κατάστασης, όπως αυτές έχουν καταγραφεί στην πραγματικότητα!

Παράλληλα, ένα δεύτερο σύστημα 360 VR, θα βάζει τους επισκέπτες μέσα στον κόσμο των paddock της Suzuki στα MotoGP, επιτρέποντας την περιήγηση στο υπόστεγο της ομάδας, στην pit lane και στο άκρο της πίστας, σαν να είναι μηχανικοί, παρακολουθώντας τις διαδικασίες πριν και κατά την διάρκεια ενός αγώνα!

Ζηλεύουμε! Παραδεχτείτε το... και εσείς, ζηλεύετε επίσης! Τυχεροί όσοι θα βρεθούν στο Μιλάνο!

Ακολουθούν τέσσερα σχετικά teaser video, ένα για την οδήγηση μοτοσυκλέτας και τρία για την εικονική περιήγηση στα... άδυτα των Paddock της Suzuki ECSTAR! 









Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 17:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon