.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 21:31

R.I.P. Δημοσθένης Αποστολίδης – Σκοτώθηκε σε Dragster στις Σέρρες

 

Έπεσε στα δοκιμαστικά

 

 

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Dragster στην Ελλάδα έπειτα από τον ξαφνικό χαμό του 21χρονου Δημοσθένη Αποστολίδη, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις Σέρρες.

Ο αναβάτης από την ομάδα Vagias Racetech συμμετείχε στα δοκιμαστικά για τον αυριανό αγώνα, και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έκλεισε καθόλου το γκάζι μετά από το πέρας των 400 μέτρων της χρονομέτρησης.

Θεατές είδαν καπνό στο τέρμα της πίστας όπου ο αναβάτης πιθανότατα προσπάθησε να φρενάρει την μοτοσυκλέτα του και στο τέλος να πέφτει. Σύμφωνα με πληροφορίες παρευρισκομένων, ο άτυχος αναβάτης δέχθηκε αμέσως βοήθεια από το ασθενοφόρο της πίστας αλλά ήταν ήδη αργά.

Άγνωστες παραμένουν ωστόσο οι πραγματικές συνθήκες γύρω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα οπότε τις επόμενες μέρες θα αναμένουμε λεπτομέρειες ή ανακοίνωση από την διοίκηση της πίστας των Σερρών. 

Συλληπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 12:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon