.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 13:13

Royal Enfield – Θα αγοράσει την Ducati τελικά;

 

Την καλύτερη προσφορά οι Ινδοί μέχρι στιγμής! 

Μέσα στην μακροσκελή λίστα “μνηστήρων” της Ducati, έχουν παρελάσει πανίσχυρα επενδυτικά σχήματα, οι μισές κατασκευάστριες μοτοσυκλετών του πλανήτη, το 1/3 των αυτοκινητοβιομηχανιών, η Benetton και πολλοί – πολλοί άλλοι.

Αν ωστόσο υπάρχει ένα όνομα το οποίο αποτελεί σταθερή αξία στο αλισβερίσι της σχετικής φημολογίας, αυτό είναι η Royal Enfield! Για την ακρίβεια, η Eicher η κατασκευάστρια και διανομέας βαρέων οχημάτων, στην οποία ανήκει η Royal Enfield.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Reuters λοιπόν, οι Ινδοί φένεται πως έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2 δις δολαρίων, το υψηλότερο ποσό που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής στην διαδικασία πλειοδοσίας για την Ducati!

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι τα σωματεία των εργαζομένων στην VW, τα οποία εκπροσωπούνται με 10 θέσεις στο εικοσαμελές ανώτατο συμβούλιου του ομίλου VAG, αντιτίθενται σθενάρα στην πώληση της Ducati και αυτό αποτελεί μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο πρόβλημα στην επίτευξη οποιασδήποτε συμφωνίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon