.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 12:59

Επικό ταξίδι του μέλιτος με Honda RS150R!

 

Μετά τον γάμο… 24 χώρες!

 

Συνήθως τα νεόνυμφα ζευγάρια επιλέγουν για το περιβόητο ταξίδι του μέλιτος κάτι… βολικό και πολυτελές. Όχι όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι από την Μαλαισία, που μετά από τον γάμο του τον Απρίλιο (2017) φόρτωσαν το Honda RS150R τους και ξεκίνησαν για ένα μοναδικό ταξίδι!

 Ο Alfi’ Bin Zakaria και η Diana Binti Latief, διέσχισαν συνολικά 24 χώρες, μεταξύ άλλων τις  Ταϊλάνδη, Νεπάλ, Ινδία, Πακιστάν, Ιράν, Αρμενία, Γεωργία, Τουρκία, Αλβανία, Κορατία, Σλοβενία, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, πέρασαν και από την Ελλάδα, για να καταλήξουν τελικά στο Λονδίνο, όπου σηματοδότησε και το τέλος του ταξιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το RS150R, δεν έκανε “κιχ” σε αυτό το μεγάλης διάρκειας και απόστασης ταξίδι!

Να ζήσουν λοιπόν τα παιδιά και πάντα τέτοια! Το ότι η Diana αντί να θελήσει πεντάστερο, κρουαζιέρες και άλλες χλιδές προτίμησε δικάβαλο και περιπέτεια, ε σημαίνει ότι τον αγαπά τον Alfi, να το πούμε και αυτό και της βγάζουμε το καπέλο!  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 12:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon