.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 17:57

Άσχημη εξέλιξη της υγείας του Angel Nieto!

 

Απρόσμενη επιδείνωση της κατάστασης του

 

Δυστυχώς τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του, Angel Nieto, δεν είναι καλά. Ο αναβάτης – θρύλος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη την προηγούμενη εβδομάδα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα, έχοντας μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Nieto έδειχνε θετικά σημάδια της προηγούμενες ημέρες, το οίδημα στον εγκέφαλο του υποχωρούσε και έτσι οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν σταδιακά να μειώσουν την κατασταλτική φαρμακευτική αγωγή και να τον “ξυπνήσουν” από το κώμα.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν καλά, αφού παρουσιάστηκε απρόσμενα εγκεφαλική αιμορραγία που οδήγησε σε επανα-διόγκωση του οιδήματος, με τους γιατρούς να προσωρούν σε αφαίρεση ενός μικρού κομματιού του κρανίου, ώστε να μειωθεί η πίεση.

Η κατάσταση χαρακτηρίζεται πλέον ως πολύ κρίσιμη και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας του.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο!    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 21:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon