.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 16:09

Honda – Αύξηση κερδών και πωλήσεις 4,7 εκατ. δικύκλων!

 

Απολογισμός Α’ Τριμήνου οικονομικού έτους 2017

 

Με μια αύξηση της τάξεως του +0,9% στα συνολικά κέρδη, έκλεισε το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους η Honda Motor Co. Ltd. Αυτό μεταφράζεται σε 269,2 δισεκατομμύρια γιεν ή 2 δισεκατομμύρια ευρώ και αφορά συγκεντρωτικά σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Ο πιο κερδοφόρος τομέας της Honda ήταν φυσικά οι μοτοσυκλέτες, με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων σε μονάδες και με τα μεγαλύτερη έσοδα. Συγκεκριμένα, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα πωλήθηκαν 7,9% περισσότερες μοτοσυκλέτες, 4.699.000 μονάδες έναντι 4.352,000 μονάδες και υπήρξε και μια αύξηση στα έσοδα, κατά 6,9%.

Σύμφωνα με την Honda, η συνολικές αλλά και επί μέρους (ανά τμήμα) αυξήσεις τόσο σε διάθεση μονάδων στην αγορά όσο και στα κέρδη από την πώληση αυτών, οφείλεται στο λανσάρισμα νέων μοντέλων και εκδόσεων αλλά και στις προσπάθειες για μείωση τους κόστους παραγωγής.   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 16:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon