.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 14:51

Angel Nieto – Σοβαρός τραυματισμός!

 

Ο πολύ-πρωταθλητής ενεπλάκη σε τροχαίο  

 

Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι υπέστη ο Ισπανός βετεράνος αναβάτης Angel Νieto, μετά από την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα.

Ο 70χρονος Nieto, οδηγούσε ένα ATV στην Ibiza, όταν ένας τουρίστας τον χτύπησε από πίσω με το αμάξι του. Ο Nieto μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και υποβληθεί σε δίωρη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των κρανιακών κακώσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιατρικού team που τον παρακολουθεί, η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά σταθερή και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του.

O Angel Nieto, αγωνίστηκε από το 1964 έως το 1986 και κέρδισε συνολικά 13 παγκόσμια πρωταθλήματα στις κατηγορίες 50 και 125 κ.εκ., ενώ έχει τρέξει με Derbi, Morbidelli Kreidler, Bultaco, Minarelli, Garelli, Yamaha και Ducados.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 21:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon