.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 14:05

Gin με… εκκεντροφόρο Harley – Davidson

 

Ξεπούλησε η πρώτη παρτίδα σε λίγες ώρες!

 

-Ένα Gin παρακαλώ…
>Με πάγο;
-Όχι, με εκκεντροφόρο από flathead κινητήρα Harley – Davidson του 1939…

Δεν είναι σουρεαλισμός, αυτή η στιχομυθία μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα, μιας και o βελτιωτικός / bike customizing οίκος Ehinger Kraftrad, λανσάρισε μια σειρά μπουκαλιών με Dry Gin, μέσα στα οποία υπάρχουν εμβαπτισμένα μηχανικά μέρη από ιστορικoύς κινητήρες της Ηarley - Davidson! 

Συγκεκριμένα, υπήρξαν τρεις… εκδόσεις μπουκαλιών: με εκκεντροφόρο από 1939 Flathead,  με παξιμάδια από Knucklehead του 1947 και με κοκοράκια από Panhead του 1962.

Η σειρά αυτή ονομάστηκε “Τhe Archaeologist”  και το κόστος για κάθε μπουκάλι ήταν… 1000 δολάρια!



Το τρελό της όλης υπόθεσης (πέρα από την τιμή…) είναι ότι δεν πρόκειται απλά για κάτι διακοσμητικό αλλά το περιεχόμενο των μπουκαλιών μπορεί να το πιει κανείς, αφού τα μηχανολογικά μέρη έχουν αποστειρωθεί και έχει εφαρμοστεί σε αυτά μια επικάλυψη, ώστε να μην διαβρώνονται και να μην επηρεάζουν την γεύση του Gin.

Αν σας αρέσει η όλη ιδέα και θέλετε ένα τέτοιο μπουκάλι Gin, λυπούμαστε άλλα αργήσατε… η πρώτη παρτίδα “έφυγε” μέσα σε λίγες ώρες! Ωστόσο έχετε το νου σας, καθώς δεδομένης της μεγάλης ζήτησης, ετοιμάζεται μια νέα σειρά…

Εμείς το σκεφτόμαστε επιχειρηματικά πάντως, να προσαρμόσουμε την ιδέα στα ελληνικά δεδομένα… πως θα σας φαινόταν ρετσίνα με ανορθωτή από Honda C50; Ούζο με πείρο πιστονιού από Φλορέτα; Τσίπουρο με τεντωτήρα καδένας από Suzuki Katana;   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 14:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon