.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 17:09

Α.Λ.Μ.Ω.: 4ο Enduro Game-Upside Down

 

Επιτυχημένη εκδήλωση, πολλές συμμετοχές

 

 

Με μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση αποχαιρέτησε το 2016 η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού (Α.Λ.Μ.Ω.), με την διοργάνωση του «4ο Enduro Game-Upside Down». Μία εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πια, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ωρωπού.

Η προσέλευση αθλητών από όλη την Ελλάδα έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους ανθρώπους της λέσχης καθώς οι συμμετοχές άγγιξαν τις 350 (!), γεγονός που «μας τιμά και μας ωθεί στο να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι για να μπορούμε να ανταποκριθούμε ξανά», όποως δηλώνουν χαρακτηριστικά στη σελίδα τους στο Facebook.

Η φετινή εκδήλωση βασίστηκε σε γνώριμες διαδρομές με διαφορετική φορά καθώς και μερικά επιλεγμένα καινούρια κομμάτια. Η αλλαγή της φοράς έκανε την διαδρομή πιο διασκεδαστική. Φέτος τα δύο ασθενοφόρα που υπήρχαν στην εκδήλωση δεν μετακινήθηκαν ούτε μέτρο από το χώρο που τους είχε οριστεί κάτι που χαροποίησε τους πάντες.
Η νέα οργανωμένη τοποθέτηση των τεντών από τις εταιρείες που ήρθαν να δώσουν το παρόν πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους και το αντικείμενο εργασιών τους.
Η λέσχη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους την τίμησαν με την παρουσία της αλλά και τους χορηγούς της που την στήριξαν για ακόμη μία φορά.

Χορηγοί : COCO PAN, LIQUI MOLY – DP BRAKES MARMOLINE, CRC – POWER FACTORY YAMAHA RACING, PAPANIKOLAKIS TEAM BETA, MIMIKOS MOTORSHOP SKOULIKAS TRAILER, EMPORIO CARRER ΕPSILON ΜΧ KOMEAL ΤΑΒΕΡΝΑ ¨ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ¨, ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ¨Ο ΜΠΑΤΗΣ¨ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Φωτογραφίες: ΒΕ Photography & Videography | Apostolis Anastasopoulos & Σύλλογος Σκάλας Ωρωπού - Σεμινάρια Φωτογραφίας | Μαθητές : Katerina Manta & Mariela Daikou

Εκατοντάδες φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ στη σελίδα της λέσχης στο Facebook.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 19:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon