.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 13:03

Kawasaki W 175, η ρετρό μόδα χτυπάει και την Ινδία

Η Kawasaki παρουσίασε την ρετρό μοτοσυκλέτα της W800 πολλά χρόνια πριν η ρετρό μανία χτυπήσει κατακούτελα την παγκόσμια μοτοσυκλετιστική αγορά. Στη συνέχεια επέκτεινε την γκάμα προς τα κάτω παρουσιάζοντας το μικρό W175, μία μικρή ρετρό μοτοσυκλέτα για όσους ήθελαν να μπουν με στυλ στον κόσμο των δύο τροχών. Η W175 διατίθεται εδώ και μερικά χρόνια στην αγορά της Ασίας αφού είναι μία βολική μοτοσυκλέτα για καθημερινή χρήση, αξιόπιστη και με μικρό κόστος συντήρησης. Όμως στις 25 Σεπτεμβρίου η Kawasaki ανακοίνωσε το λανσάρισμα της W175 για πρώτη φορά στην αγορά της Ινδίας.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι η τιμή της στην Ινδία θα είναι γύρω στα 1.885 δολάρια και ότι η κατασκευή της μοτοσυκλέτας θα γίνεται επίσης στην Ινδία ώστε να κρατήσει χαμηλά το κόστος παραγωγής και να μπορεί να έχει ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Η W175 είναι μονοκίλυνδρη με 177cc, 13 ίππους και ροπή 12,5Nm. Το  κιβώτιο είναι πέντε ταχυτήτων και η μετάδοση γίνεται με αλυσίδα. 
 
Η μικρή μοτοσυκλέτα έχει άρωμα προηγούμενων δεκαετιών με προστατευτικές φυσούνες στα καλάμια, εξάτμιση κινητήρα και πλαϊνά καπάκια σε μαύρο ματ χρώμα και ρεζερβουαρ μπλε με χρυσή ρίγα. Ένα δισκόφρενο εμπρός, ένα ταμπούρο πίσω και διπλή ίσια σέλα όπως παλιά συμπληρώνουν τη ρετρό εμφάνιση με το σήμα W, στο ρεζερβουάρ.
 
Το ερώτημα πλέον είναι το εξής: θα μπορούσε να έρθει και στην Ευρώπη; Από τη στιγμή που η μοτοσυκλέτα θα διατεθεί εμπορικά στην Ινδία, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει προσαρμοστεί στις προδιαγραφές BS6 της χώρας, οι οποίες είναι ευθυγραμμισμένες με τις δικές μας Euro 5, άρα ο δρόμος ίσως και να είναι ανοικτός. Απομένει να μάθουμε αν υπάρχει η πρόθεση από πλευράς Kawasaki.
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon