.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:07

Kawasaki Ninja ZX-4R – Αποκάλυψη την 1η Οκτώβρη;

Πέρασε από τις φήμες, πέρασε από τις «εκ των έσω» πληροφορίες και πλέον ήρθε η ώρα και του teaser video. Ο λόγος για ένα μικρό, «αυθεντικό» Ninja.

Είχαμε δει εδώ όλα όσα γνωρίζουμε για τον ερχομό ενός μικρού τετρακύλινδρου supersport από την Kawasaki, ωστόσο όλα ήσαν σε χρόνο αβέβαια μελλοντικό. Κάπου εδώ έρχεται η Kawasaki Ινδονησίας και ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο.

Με ένα άκρως λακωνικό teaser video, προαναγγέλλεται ένα μέλος της ZX οικογένειας, το οποίο σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα θα είναι το Ninja ZX-4R. Τα ερωτηματικά βέβαια είναι πολλά, όπως το αν είναι όντως το ZX-4R που θα δούμε αυτό με τους 4 κυλίνδρους, τα 400 κυβικά και φυσικά τους 60+ ίππους που θυμίζουν άλλες εποχές, αλλά και αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να υπερσκελιστεί το εμπόδιο ονόματι Euro5.

Μεγαλύτερο ερωτηματικό βέβαια θα είναι και το σε ποιόν θα απευθύνεται μια τέτοια μοτοσυκλέτα, που τηρουμένων των αναλογιών μόνο προσιτή δεν προβλέπεται.

Υπομονή μέχρι την 1η Οκτωβρίου ωστόσο, όπου θα αρχίσουν να απαντώνται οι ερωτήσεις μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon