.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 10:21

Kawasaki Off-Road 2023 – Νέο ΚΧ250

Η πράσινη οικογένεια εκτός δρόμου μοντέλων ανανεώνεται για το 2023 με πρωταγωνιστή το αναβαθμισμένο ΚΧ250.

Με μια γεμάτη γκάμα που ξεκινά από τα 65 κυβικά εκατοστά και φτάνει ως τα 450, η Kawasaki παρουσίασε τα off-road μοντέλα της για το 2023, στα οποία ξεχωρίζει η προσεκτική ανανέωση του τετράχρονου ΚΧ250.

Η μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται στον μονοκύλινδρο κινητήρα του και συγκεκριμένα στην κεφαλή που έχει νέα γεωμετρία βαλβίδων και θαλάμου καύσης με τελικό στόχο την αποδοτικότερη καύση και αύξηση ισχύος ψηλά.

Η επέμβαση αυτή επέφερε αλλαγές και στην αναπνοή του κυλίνδρου, με νέου σχήματος εισαγωγές και λαιμούς εξάτμισης μακρύτερου μήκους, συνοδευμένες με ανάλογη προσαρμογή στη χαρτογράφηση της ανάφλεξης.

Οι επεμβάσεις συνεχίστηκαν στο κιβώτιο, όπου οι πρώτες δύο σχέσεις μάκρυναν λίγο, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερεις παρέμειναν ως είχαν.

Στο πιρούνι σημειώνουμε τροποποιημένα υδραυλικά για πιο σφικτή απόσβεση συμπίεσης, ενώ οι αλλαγές ολοκληρώνονται με φαρδύτερο πίσω λάστιχο (110/90-19, από 100/90/19) και μαρσπιέ που μεταφέρθηκαν 3 χιλιοστά πιο πίσω και είναι 5 χιλιοστά φαρδύτερα.

Η υπόλοιπη γκάμα παραμένει λίγο-πολύ ως είχε και το 2022, δίχως ούτε καν νέα γραφικά.

Σε αυτή συναντάμε τα μικρά ΚΧ65 και ΚΧ85 – το δεύτερο με δύο εκδόσεις τροχών για προσαρμοστικότητα καθώς το παιδί μεγαλώνει), το τετράχρονο εντουράκι KLX110R με τετρατάχυτο κιβώτιο παπιού.

Στην κορυφή της γκάμας δεσπόζει το πανίσχυρο KX450, το enduro KLX450R, αλλά και τα δύο cross-country “υβρίδια” KX450X και KX250X που παντρεύουν στοιχεία από δύο χωμάτινους κόσμους – motocross KX και enduro KLX.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon