.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 13:58

Η πρώτη ηλεκτρική Kawasaki έρχεται και θα ‘ναι παιδική

Η αμερικανική αντιπροσωπεία της Kawasaki μας κλείνει ραντεβού για ηλεκτρικά αποκαλυπτήρια στις 7 Ιουνίου.

Πάει καιρός που γνωρίζουμε – από επισημότατα χείλη – πως η Kawasaki έχει μεγαλεπίβολα σχέδια για το πέρασμα την Ηλεκτροκίνηση, προαναγγέλοντας στην πρόσφατη EICMA τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2022, και πλέον το πρώτο από αυτά έχει καθορισμένη ημερομηνία.

Με ένα πολύ σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό Twitter της Kawasaki USA, η εταιρεία προαναγγέλλει αποκαλυπτήρια για τις 6 και 7 Ιουνίου 2022, στα οποία θα δούμε δύο νέα μοντέλα.

Το πρώτο (6/6) αφορά σε ένα νέο τετράτροχο Side-by-Side για την αμερικανική αγορά, ενώ το δεύτερο (7/6) προλογίζεται με έναν πιτσιρικά ντυμένο με στολή off-road να στέκεται μπροστά από ένα πιστάκι ΜΧ. Το δε κείμενο συμπληρώνει όλα τα κενά αναφέροντας ένα πολύ ξεκάθαρο σλόγκαν: The Good Times are Electric.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Kawasaki θα ανοίξει τον δικό της ηλεκτρικό χορό με μια παιδική ΜΧ μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί στις 7 Ιουνίου.

Μπορεί να ακούγεται ως σχεδόν ασήμαντο ως γεγονός για την ελληνική αγορά, ωστόσο έχει πολύ σημαντικότερο συμβολισμό καθώς ουσιαστικά εγκαινιάζει την ηλεκτρική πτέρυγα μοντέλων παραγωγής της Kawasaki.

Δείτε τη σχετική ιστοσελίδα της Kawasai USA εδώ, καθώς και το βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 14:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon