.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 20:50

EICMA 2017 - Ninja ZX-10R SΕ 2018

 

Η πρώτη Kawasaki με ηλεκτρονικές αναρτήσεις!

 

Στο πλευρό της standard Ninja ZX-10R έρχεται να προστεθεί και μία νέα έκδοση με ηλεκτρονικές αναρτήσεις η Ninja ZX-10R SE, η οποία αποτελεί την πρώτη μοτοσυκλέτα της ιαπωνικής εταιρίας που φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις.

Οι αναρτήσεις προέρχονται από την Showa τόσο εμπρός όσο και πίσω, με το σύστημα να ονομάζεται από τους Ιάπωνες 'KECS'.

Οι αναρτήσεις χρησιμοποιούν αισθητήρες για την καταγραφή των δεδομένων και σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα που αφορούν την επιτάχυνση, την επιβράδυνση και την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας, ένας εξειδικευμένος εγκέφαλος επικοινωνεί με την κεντρική ECU και τη Μονάδα Μέτρησης Αδρανειακών Δυνάμεων (IMU) για τη σωστή συμπεριφορά των αναρτήσεων. Τα τρία βασικά set up είναι τα Road, Track ή Manual με την τελευταία επιλογή να επιτρέπει παραμετροποίηση των ρυθμίσεων από τον αναβάτη βάσει των δικών του προτιμήσεων. Στην πράξη οι αναρτήσεις προσαρμόζονται συνεχώς στις εκάστοτε οδηγικές συνθήκες.

Κάνοντας το high-tech πακέτο ακόμα πιο ποθητό, η νέα Ninja ZX-10R SE διαθέτει επίσης Quick Shifter (που επιτρέπει ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων), ελαφριές, σφυρήλατες ζάντες Marchesini, καθώς και επιβλητικό Μαύρο Ματ χρωματισμό με ξεχωριστές λεπτομέρειες στο απαραίτητο πράσινο χρώμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 10:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EICMA 2017 - Kawasaki H2 SX & SX SE 2018 EICMA 2017 - Kawasaki Ninja 125 & Z125 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon