.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 15:49

Kawasaki Ninja 400 - Το "είπαν και στις ειδήσεις"!

 

Αποκαλύφθηκε με… περίεργο τρόπο

 

 

Συνήθως τα “μυστικά” μοντέλα των εταιρειών αποκαλύπτονται μέσα από φωτογραφίες ή video που έχουν δυο κοινά: α) καταγράφουν πρωτότυπες μοτοσυκλέτες σε διαδικασία δοκιμών εξέλιξης, β) είναι –συνήθως- πολύ κακής ποιότητας. 

Αυτό δεν ισχύει όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου τα νέα για το Kawasaki Νinja 400, έγιναν ακόμα και θέμα στις ειδήσεις τηλεοπτικού σταθμού! Συγκεκριμένα η Kawasaki συνεργάστηκε με studio παραγωγής, προκειμένου να γυρίσουν το promo video μιας νέας μοτοσυκλέτας, στο Milwaukee των H.Π.Α. 

Περνάμε ασχολίαστο το ότι επέλεξαν σαν τοποθεσία την έδρα της Harley – Davidson και πάμε στο “ζουμί” της υπόθεσης που δεν είναι άλλο από το ποια είναι η μοτοσυκλέτα που “πρωταγωνιστεί” στα γυρίσματα αυτά.

Ένας τοπικός τηλεοπτικός σταθμός κάλυψε το γεγονός ρεπορταζιακά και το συμπεριέλαβε στις ειδήσεις του προγράμματος του, αφού για τις ανάγκες των γυρισμάτων (το οποίο είναι σε εξέλιξη, θα συνεχιστεί και αύριο Παρακευή 14/7) είχαν κλείσει κάποιοι δρόμοι στο Milwaukee και έγινε αυτό που λέμε “φραμπαλάς”.  

Ninja 400, πωλείται στον Καναδά,στη Νέα Ζηλανδία και στην Ιαπωνία... Να γυρίζουν άραγε ένα -ακριβό- διαφημιστικό μόνο για αυτές τις τρεις αγορές (και για μια μοτοσυκλέτα που ήδη κυκλοφορεί) ή μήπως το 400άρι πρόκειται να λανσαριστεί παγκόσμια πλέον; Ίδωμεν... 

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού

 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 16:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon