.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 15:42

Kawasaki Z 900RS - Ήρθε –επιτέλους- ο καιρός;

 

Η ρετρό άποψη των “πράσινων”

 

To Ζ 900RS, κυκλοφορεί σαν φήμη εδώ και καιρό, πρόκειται για μια τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα με εμφάνιση που παραπέμπει στα 70s και συγκεκριμένα στην θρυλική Z1 της Kawasaki

Στο Akashi μάλιστα, φρόντισαν πριν από ένα περίπου χρόνο να κατοχυρώσουν την ονομασία “Ζ 900RS” και αυτό αποτελούσε μέχρι πρότινος την πιο ισχυρή ένδειξη για το ότι πρόκειται στο μέλλον να παρουσιαστεί η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. 

Το μόνο… εμπόδιο όμως, ήταν ότι δεν υπήρχε κινητήρας στα 900 κ.εκ. στην γκάμα της Kawasaki αλλά αυτό άλλαξε με την παρουσίαση του Z900. Για αυτό και οι φήμες αναζωπυρώνονται, με το ιαπωνικό περιοδικό Autoby να κάνει λόγο για λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά το 2018, με την παρουσίαση του να γίνεται επίσημα στις μεγάλες εκθέσεις του φθινοπώρου, φέτος. 

Τι μπορούμε να περιμένουμε; Προφανώς μια μοτοσυκλέτα με “νοσταλγική” Japan εμφάνιση, στα πρότυπα των πάλαι ποτέ sport τετρακύλινδρων της Kawasaki, από την δεκαετία του 1970. 

Όλα πλέον έχουν “κουμπώσει”, κινητήρας υπάρχει, όνομα υπάρχει, trend και μόδα ρετρό υπάρχει. Μάλλον θα το δούμε λοιπόν, πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 19:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon