.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 11:29

Husqvarna TX 300 2017

 

Έκδοση Cross Country

 

 

Μετά την ανακοίνωση των νέων μοντέλων motocross για το 2017, η Husqvarna προχωράει στην παρουσίαση του νέου TX300.
Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα από την σειρά Enduro της Husqvarna, δίχρονη TE 300, με αλλαγές ώστε να γίνει κατάλληλη για χρήση σε αγώνες cross country. Αναφερόμαστε φυσικά στους δημοφιλείς αγώνες που γίνονται στην Αμερική, όπου οι μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούνται συνδυάζουν χαρακτηριστικά από δύο κόσμους - από το motocross και το enduro.
Στην περίπτωση του TX 300, διαθέτει μεγάλο ρεζερβουάρ 10 λίτρων για αυτονομία, το νέο μπροστινό σύστημα της WP, AER48, μίζα και μανιβέλα, 18 ιντσών πίσω τροχό, πλαϊνό stand στήριξης, κιβώτιο έξι σχέσεων, καρμπυρατέρ της Mikuni 38mm TMX, ελαφριά μπαταρία λιθίου που είναι ελαφρύτερη κατά 1 κιλό από τις συμβατικές.
Το συνολικό βάρος της νέας μοτοσυκλέτας ανέρχεται στα 98,4 κιλά στεγνή, ενώ όπως καταλαβαίνεται, δεν μπορούμε να διακρίνουμε κάποια σημαντική αλλαγή σε σχέση με τις enduro ΤΕ, εκτός από την αφαίρεση του εξοπλισμού δρόμου (μάσκα, φώτα, κοντέρ).
Οι νέες TX300 θα είναι διαθέσιμες κυρίως στην Αμερική, αλλά και σε περιορισμένα νούμερα στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 19:55

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon