.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 12:13

Husqvarna Enduro 2016

 

Βελτιωμένα παντού

 

 

Η Husqvarna συνεχίζει την βελτίωση των enduro μοτοσυκλετών της για το 2016, εστιάζοντας σε κινητήρες, πλαίσια και βελτιώσεις στις αναρτήσεις, προκειμένου να προσφέρει την κορυφάια γκάμα και για την νέα χρονιά.


Από το μικρό, TE 125, έως και το μεγάλο τετράχρονο, FE 501, η Husqvarna έβαλε το χεράκι της ώστε να υπάρξουν αλλαγές για την νέα χρονιά.
Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν ελαφρύτερο άξονα μπροστινού τροχού με διάμετρο 22mm ο οποίος αντικαθιστά αυτό των 26mm, ενώ ο άξονας στις πλάκες δεσίματος του μπροστινού συστήματος, είναι πιο κοντός. Οι πλάκες αυτές είναι κατασκευασμένες σε CNC με μαύρο χρώμα, με offset 22 χιλιοστά.
Το μπροστινό σύστημα 4CS fork διαθέτει νέες ρυθμίσεις ενώ το ο μοχλισμός του αμορτισέρ - DCC (Dual Compression Control), έχει νέα σχεδίαση για να ταιριάζει με τις αλλαγές που έγιναν μπροστά.
Στα τετράχρονα DE 250 και 350, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει αλλάξει, ενώ αλλαγές έχουμε και στον συμπλέκτη DDS των FE 450 και 501, με την καμπάνα να είναι ελαφρύτερη κατά 80 γραμμάρια.
Βελτιώσεις στο σύστημα λίπανσης των FE 250 και 350, αλλά και νέα προστατευτικά μπροστινού, νέους δίσκους φρένων της GFK, νέες ελαφρύτερες ακτίνες, ανωδιομένο μπλε γρανάζι, νέο αντιολισθιτικό κάλυμμα σέλας και διαφορετικά χρώματα και γραφικά, για όλα τα μοντέλα 2016.
Θα είναι ετοιμοπαράδοτα από το τέλος Ιουλίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 12:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna 401 Vitpilen - Svartpilen 2016 Husqvarna Motocross 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon