.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:21

Harley-Davidson – Ετοιμάζει Pan America 350;

H αξιοσημείωτη επιτυχία της νέας πλατφόρμας της H-D στα 350 κυβικά, σε συνεργασία με την Qianjiang Motors, φαίνεται ότι φέρνει σχεδιασμό για νέα μοντέλα.

Είναι γνωστό ότι η Harley-Davidson έχει δημιουργήσει δύο νέες σειρές με μοντέλα, σε συνεργασία με την κινεζική Qianjiang, που ξεκινούν από τις Χ350 και X500. Τα ασιατικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για μεγάλη επιτυχία της σειράς X350, σε βαθμό που ίσως δικαιολογεί την ανάπτυξη μίας ακόμα μοτοσυκλέτας με βάση την πλατφόρμα.

Τα τελευταία 24ωρα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες για την επικείμενη γένεση της νέας X350RA, που ίσως να πάρει την μορφή της μικρής Pan America 350. Ήτοι, εμφάνιση και στυλ βασισμένα στην μεγάλη μοτοσυκλέτα της αμερικανικής εταιρείας, αλλά με τον γνωστό δικύλινδρο εν σειρά του κινεζικού γκρουπ. Αρκετά στοιχεία που ενδιαφέρουν σε πρώτη φάση, διέρρευσαν, όπως π.χ. το βάρος του νέου X350RA, που θα φτάνει στα 200 κιλά, την ισχύ του μοτέρ που θα είναι μειωμένη σε σχέση με το X350, «μόλις» στους 23 ίππους (μια μάλλον παράξενη απόφαση). Ένα ακόμα σημείο που συνδέει την νέα X350RA, με την Pan America, είναι η ύπαρξη των γραμμάτων RA στα ονόματα και των δύο.

Προς το παρόν, αναμένουμε περισσότερς πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 10:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon