Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 14:52

Harley-Davidson: Εγκαταλείπει τα πλάνα για e-moto “κατηγορίας φτερού”, όλο το βάρος στα e-ποδήλατα

Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για την γκάμα των ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων με υποβοήθηση στα πετάλια που ετοιμάζεται να λανσάρει η Harley-Davidson στην αγορά και τώρα δόθηκαν μερικές ακόμη πληροφορίες για αυτά αλλά και για την διαχείριση των e-concept της εταιρείας, που είχαν παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2018.

Ξεκινώντας από τα e-ποδήλατα, αυτά θα συμμορφώνονται με τις εκάστοτε νομοθετικές διατάξεις στην τελική τους ταχύτητα, που για την Ευρώπη ορίζεται στα 25 χλμ./ώρα και για της ΗΠΑ, στα 32 χλμ./ώρα. Αυτό είναι καθαρά τυπικό βέβαια, καθώς ο “κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”, ότι κυκλοφορούν στην αγορά ένα κάρο αντικόφτες για τα ποδήλατα αυτά…

Τώρα σε ότι αφορά στις τιμές τους, αυτές θα κυμαίνονται μεταξύ των  2.500 και των 5.000 δολαρίων, αρκετά “τσιμπημένες” είναι η αλήθεια, για e-ποδήλατα αστικού χαρακτήρα. Επιφυλασσόμαστε βέβαια για το επίπεδο της τεχνολογίας και των νεοτερισμών που μπορεί να φέρουν τα e-bike της H-D, είναι πολύ πιθανόν τα χρήματα αυτά να δικαιολογούνται.

Πέραν όμως των ποδηλάτων, υπήρξε και άλλη μια πληροφορία που έχει να κάνει με το μέλλον δύο ηλεκτροκίνητων concept, που θα δημιουργούσαν μια γκάμα υπερ-ελαφρών e-μοτοσυκλετών. Ο λόγος για ένα off-road μοντέλο και ένα scooter, τα οποία μάλλον θα μείνουν στο επίπεδο “σεναρίου”, αφού πηγή από το εσωτερικό της H-D, ανέφερε ότι όλο το βάρος θα δοθεί στα e-ποδήλατα και στις e-μοτοσυκλέτες (Live Wire), χωρίς να υπάρξει πρόσθετο άνοιγμα σε άλλη κατηγορία e-δίτροχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT