Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 11:42

Harley-Davidson: Κατοχύρωσε το “Αγενές αγόρι” ως ονομασία για e-bike μοντέλο

Μπορεί εμείς να αναφερόμαστε με τον όρο e-bike στις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, αλλά στο ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς, έτσι ονομάζονται τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τα ποδήλατα με υποβοήθηση στο πετάλι.

Η κατηγορία παρουσιάζει μια εκρηκτική ανάπτυξη με όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιλέγουν τα e-bike για τις μετακινήσεις τους στα αστικά κέντρα, τουλάχιστον σε αυτά που είναι ανθρώπινα και έχουν υποδομές. Οπότε ας αφήσουμε, πλην 2 – 3 εξαιρέσεων, τις μεγάλες ελληνικές πόλεις απ’ έξω.

Η Harley-Davidson λοιπόν, η οποία είναι γνωστό ότι θέλει να επαναπροσδιοριστεί ως εταιρεία, κάνοντας ανοίγματα σε νέες κατηγορίες και αγορές, “επιβιβάστηκε” στο τρένο των εξελίξεων και μεταξύ άλλων, παρουσίασε tτο καλοκαίρι, τρία πρωτότυπα e-bike.

Tα ποδήλατα αυτά, έχουν αστικό προσανατολισμό και η παρουσίαση τους μπορεί να μην έγινε τον Σεπτέμβριο, όπως όλοι περιμέναμεμ αλλά πρέπει να πλησιάζει, δεδομένου του ότι η Harley-Davidson, κατοχύρωσε μια ονομασία για ένα εξ αυτών.

102119 harley davidson rude boy e bicycle f

Το “Rude Boy” που σημαίνει “Αγενές αγόρι” παραπέμπει έμμεσα σε αστικό “πεταλο-χουλιγκανισμό” και αν έπρεπε να διαλέξουμε σε ποιο από τα τρία μοντέλα ανήκει αυτή η ονομασία, θα λέγαμε στο μαύρο, που φαίνεται πιο “κακό” από τα υπόλοιπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT