.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 11:42

Harley-Davidson: Κατοχύρωσε το “Αγενές αγόρι” ως ονομασία για e-bike μοντέλο

Μπορεί εμείς να αναφερόμαστε με τον όρο e-bike στις ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, αλλά στο ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς, έτσι ονομάζονται τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ή για να είμαστε πιο ακριβείς, τα ποδήλατα με υποβοήθηση στο πετάλι.

Η κατηγορία παρουσιάζει μια εκρηκτική ανάπτυξη με όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιλέγουν τα e-bike για τις μετακινήσεις τους στα αστικά κέντρα, τουλάχιστον σε αυτά που είναι ανθρώπινα και έχουν υποδομές. Οπότε ας αφήσουμε, πλην 2 – 3 εξαιρέσεων, τις μεγάλες ελληνικές πόλεις απ’ έξω.

Η Harley-Davidson λοιπόν, η οποία είναι γνωστό ότι θέλει να επαναπροσδιοριστεί ως εταιρεία, κάνοντας ανοίγματα σε νέες κατηγορίες και αγορές, “επιβιβάστηκε” στο τρένο των εξελίξεων και μεταξύ άλλων, παρουσίασε tτο καλοκαίρι, τρία πρωτότυπα e-bike.

Tα ποδήλατα αυτά, έχουν αστικό προσανατολισμό και η παρουσίαση τους μπορεί να μην έγινε τον Σεπτέμβριο, όπως όλοι περιμέναμεμ αλλά πρέπει να πλησιάζει, δεδομένου του ότι η Harley-Davidson, κατοχύρωσε μια ονομασία για ένα εξ αυτών.

102119 harley davidson rude boy e bicycle f

Το “Rude Boy” που σημαίνει “Αγενές αγόρι” παραπέμπει έμμεσα σε αστικό “πεταλο-χουλιγκανισμό” και αν έπρεπε να διαλέξουμε σε ποιο από τα τρία μοντέλα ανήκει αυτή η ονομασία, θα λέγαμε στο μαύρο, που φαίνεται πιο “κακό” από τα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon