.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 14:22

Harley-Davidson: Σχέδια ενός fairing, “προδίδουν” sport μοντέλο!

Το ότι η Harley-Davidson επιχειρεί εδώ και καιρό να αλλάξει την εικόνα της, είναι γνωστό. Μπορεί οι δεσμοί με το παρελθόν της να παραμένουν ισχυροί, ωστόσο νέα μοντέλα αναδεικνύουν μια φιλοσοφία που θέλει παρουσία σε πρωτόγνωρες για την εταιρεία κατηγορίες.

Το LiveWire, τα Pan America & Custom 1250, καθώς και το Streetfighter 975 (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) αποτελούν αναμφίβολα την απόδειξη για την νέα πορεία που θέλει να χαράξει η H-D.

Σε αυτά τα “διαφορετικά” για την μέχρι τώρα εικόνα της εταιρείας μοντέλα, έρχεται να προστεθεί και ένα νέο λοιπόν ή για να είμαστε πιο ακριβείς, υπάρχει βάσιμη και σοβαρή υπόνοια για αυτό.

faired Harley 2

Τα στοιχείο που οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα, είναι η κατοχύρωση ενός σχεδίου που απεικονίζει ένα semi fairing, το οποίο δείχνει ότι θα είχε θέση, σε μια sport μοτοσυκλέτα. Με τους νέους, υγρόψυκτους V2 κινητήρες  στα 975 και στα 1250 κ.εκ. ο δρόμος είναι ανοικτός για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πόσο μάλλον, όταν ο CEO της εταιρείας, έχει δηλώσει πως στα επόμενα 10 χρόνια, η H-D, θα παρουσιάσει 100 νέα μοντέλα!

faired Harley 3

Ε, δεν μπορεί, ένα από αυτά, θα είναι σίγουρα street και sport! Στατιστικά και μόνο αν το εξετάσει κανείς, βγαίνει, πόσο μάλλον όταν το σχέδιο του fairing συνηγορεί στο σενάριο αυτό.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon