.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:41

Harley-Davidson CVO Street Glide 2020

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα που παρουσίασε η Harley-Davidson, βρίσκουμε και το CVO Street Glide, το οποίο είναι ουσιαστικά η “bagger” έκδοση του CVO Limited μοντέλου. Πρόκειται δηλαδή για μια touring μοτοσυκλέτα, όπως το εννοεί η Harley-Davidson, αλλά πιο λιτή, χωρίς μεγάλο “φόρτωμα” σε προστατευτικά τμήματα και ανεμοθραύστες, ενώ απουσιάζει και το Top – Case.

Όπως κάθε CVO μοντέλο, το CVO Street Glide 2020, φέρει τον Milwaukee-Eight 117 κινητήρα, τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο που παράγει η εταιρεία (μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, υγρόψυξη στις κεφαλές, 1.923 κ.εκ., με απόδοση 105 ίππους και 16,9 kg-m ροπής!

Αν ακόμα πιστεύετε ότι τα Harley-Davidson στερούνται τεχνολογίας, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Δείτε για παράδειγμα το CVO Street Glide 2020, που εξοπλίζεται με το “πακέτο” ηλεκτρονικών RDRS (Rerflex Defensive Rider Systems), όπως ονομάζει η εταιρεία τα βοηθήματα για την ασφάλεια του αναβάτη.

Σε αυτά περιλαμβάνονται Cornering ABS, Cornering Traction Control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενoς συμπλέκτης ολίσθησης, σύστημα αυτόματου φρένου κατά τις στάσεις σε δρόμους με κλίση και ένδειξη πίεσης ελαστικών.

Συνεχίζοντας στα του εξοπλισμού, το CVO Street Glide, είναι το πιο… “τούμπανο” από όλα τα μοντέλα 2020 της Harley-Davidson, σε ότι αφορά στην ισχύ του ηχοσυστήματος του με έναν ενισχυτή 300 watt να οδηγεί δύο ηχεία της σειράς Boom! Stage II.

Από διασυνδεσιμότητα τώρα, προσφέρεται σύστημα ενδοεπικοινωνίας GTS Inforaiment, μέσω ειδικού bluetooth headset, το οποίο επιτρέπει παράλληλα και την σύνδεση με 16 ακόμα αναβάτες σε απόσταση μέχρι και 5 μιλιών! Μέσω του συστήματος επίσης, ο αναβάτης μπορεί να δίνει φωνητικές εντολές, ελέγχοντας την πλοήγηση, την μουσική και τις τηλεφωνικές κλήσεις.   

Η μοτοσυκλέτα θα διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές, ενώ η τιμή της στις ΗΠΑ, ορίζεται στα 40.539 δολάρια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon