.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 10:23

Gas Gas 2T Enduro 2013

 

 

Με πολλές καινοτομίες

 

 



Τα δίχρονα enduro της Gas Gas δέχτηκαν πολλές αλλαγές το 2012, με νέο πλαίσιο και περιφερειακά, καθώς και αναρτήσεις.

Συνολική βελτίωση


Για το 2013 τα νέα μοντέλα έχουν δεχτεί βελτιώσεις σε επιμέρους σημεία με στόχο την ευχρηστία. Έτσι, βελτιώθηκε η γωνία στροφής του τιμονιού η οποία πλέον διαθέτει επιπλέον 6 μοίρες. Η πίσω ανάρτηση διαθέτει νέο μοχλισμό για προοδευτικότερη λειτουργία, ενώ οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων έχουν γίνει από την HRG που εξειδικεύονται στον συγκεκριμένο τομέα. Η σέλα είναι χαμηλότερη, το φίλτρο αέρα αφαιρείται μόνο με μία βίδα, ενώ νέα και ανθεκτικότερα είναι τα πλαστικά περιφερειακά.
Αλλάχθηκε το ράουλο της αλυσίδας, τοποθετήθηκε νέα γέφυρα μπροστινού φτερού, ενισχύθηκαν τα πλαστικά στα καπάκια των ψυγείων.
Νέα στήριξη έχουν πλέον και τα καπάκια των ψυγείων, όπως και τα πλαϊνά number plates, ενώ, νέα σχεδίαση έχουν τα καπάκια του Power Valve.

Αλλαγές και στον κινητήρα

Όσον αφορά στον κινητήρα, υπάρχει νέα ενισχυμένη μανιβέλα, ενώ η καμπάνα είναι αλλαγμένη με βελτιωμένες τρύπες για το λάδι, για περισσότερη ψύξη και αντοχή.
Οι βελτιώσεις τελειώνουν με ένα νέο ρεζερβουάρ για καλύτερη εφαρμογή των πλαστικών, το νέο μαρκούτσι φρένου με πρεσαριστό άκρο αλλά και νέο οδηγό, όπως και τα καινούρια προστατευτικά πλαισίου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 10:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas TXT 2013 Gas Gas TX Randonne 125 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon