.
Κατηγορία Bottpower
Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 16:02

Phat Scooter – Το απόλυτο όχημα παραλίας

 

Ιδανικό δίτροχο για τις διακοπές

 

 

Life is a bitch λένε (και ισχύει δυστυχώς) αλλά για λίγες ημέρες τον χρόνο, κατά τις καλοκαιρινές διακοπές, ισχύει επίσης ότι Life is a beach! Αυτές οι λίγες μέρες όπου “κλείνουμε διακόπτες” και μπαίνουμε σε χαλαρό και  αραχτό mood… η μήπως δεν μπορούμε; 

Γιατί οk, ωραίες οι μοτοσυκλέτες μας αλλά χρειάζεται για λίγο να αφήσουμε πίσω τα άγχη τους… “να την βάλω σε σκιά”, “θα μου την φάει το άλατι», “πω, πρέπει να πάω στην Χώρα για βενζίνη και ‘εχω πιει πέντε μπύρες”, “θα μου κολλήσει στην άμμο και θα γελάνε και τα αρμυρίκια”.

Εδώ λοιπόν εμφανίζεται το Phat Scooter. Ηλεκτρικό, απλό, ελαφρύ, χαμηλό. Με λάστιχα “λουκουμάδες” για να πλανάρεις στις άμμους και στα χαλίκια. Με ροπή κοντά ένα κιλό και τελική 35 χιλιόμετρα από το hub μοτεράκι στον πίσω τροχό, για να παίρνεις στο κυνήγι σπαστικούς “ρακετάδες”. 

phat scooter 2

Αυτονομία, μέχρι και 80 χιλιόμετρα από τις “πλακε”  μπαταρίες 72V/12Ah. Φόρτιση 4-6 ώρες, από την γεννήτρια της καντίνας ή από την πρίζα του μπιτσόμπρου (τους έχεις κάνει τρελό σεφτέ σε μπύρες, θα σε αφήσουν).  Υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά και πίσω παρακαλώ και φωτάκι για το βράδυ.

Επίπεδο μακρύ πάτωμα για να απλώνεις τις ποδάρες σου και να φτάνει χώρος και για τσάντα με πετσέτες και ότι άλλο. Έχει και αξεσουάρ, σχάρα για την σανίδα του surf (καλά δεν μας ενδιαφέρει…), ποτηροθήκη (must!!!) και μπροστινό καλάθι για έξτρα μεταφορικό χώρο.

phat scooter 3

Σε δύο μεγέθη, Medium και Large, για κοριτσάκια και αγοράκια. Τιμή, 2000 δολάρια στις Η.Π.Α., παραγγελιές εδώ να.




 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 16:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Bottpower Bott XR1
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon