.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 16:10

H Honda RCV πάει διακοπές [Βίντεο]

Όλες οι ομάδες του MotoGP διάγουν υποχρεωτικές καλοκαιρινές διακοπές αυτόν τον καιρό, μα η Repsol Honda έχει άλλο πλάνο: πάει για προσκύνημα.

“Επιτέλους έφτασαν οι διακοπες μα, εκεί που όλοι σταματούν, εγώ αποφάσισα να συνεχίσω. Θα ταξιδέψω στο Camino de Santiago. Το μονοπάτι για όσους, σαν εμένα, δεν σταματούν ποτέ.”

Με αυτά τα λόγια η Repsol Honda MotoGP παρουσίασε μια καμπάνια που θα τρέχει κατά την περίοδο των 5 εβδομάδων διακοπής του πρωταθλήματος και κατά την οποία η RCV παίρνει τους δρόμους και τα μονοπάτια μαζί με τους προσκυνητές. Για την ακρίβεια, ακολουθεί το πολυδιαφημισμένο Camino de Santiago.

Πρόκειται για μια σειρά διαδρομών που παραδοσιακά ακολουθούν με τα πόδια κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές και συγκλίνουν στον καθεδρικό ναό Santiago de Compostela, στη Γαλικία της βορειοδυτικής Ισπανίας, που είναι αφιερωμένος στον Απόστολο Ιάκωβο και φέρεται ως η τελευταία κατοικία του.

Η παράδοση αυτή ανάγεται στον 10ο αιώνα μ.Χ. και προσέλκυε χριστιανούς από όλη τη μεσαιωνική Ευρώπη, ενώ σήμερα μαγνητίζει ακόμη και κόσμο που δεν ενδιαφέρεται τόσο για τη θρησκευτική αναφορά, όσο για το επίτευγμα του να διασχίσουν μεγάλο μέρος της Ισπανίας με τα πόδια.

Για τις ανάγκες αυτής της καμπάνιας η μοτοσυκλέτα φωτογραφίζεται με τα παραδοσιακά εφόδια των προσκυνητών, σακίδιο πλάτης και μπαστούνι, καθώς στον λογαριασμό της Repsol στο Twitter ανεβαίνουν καθημερινά νέες, ευφάνταστες φωτογραφίες από τη διαδρομή.

Πρόκειται για μια αρκετά έξυπνη καμπάνια που διατηρεί τη Repsol και τη Honda στην καθημερινή επικαιρότητα εν μέσω αυτής της “νεκρής” περιόδου για το MotoGP, και δη με έναν τρόπο που προφανώς έχει ιδιαίτερη απήχηση στο Καθολικό κοινό.

Δείτε τη συνέχεια το επίσημο βίντεο που εγκαινίασε το “προσκύνημα της RCV” την 1η Ιουλίου.

Για να παρακολουθήσετε την καθημερινή πορεία της RCV επισκεφτείτε τη @Box Repsol στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon