.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 10:09

Benelli BN251 – 2015

 

Νέο μικρό naked!

 

Η Benelli μπαίνει στον χώρο των μικρών naked μοτοσυκλετών με την παρουσίαση του BN 251. Πρόκειται για νέο μοντέλο για το 2015 και είναι κατασκευασμένο προκειμένου να μπορεί ένας αναβάτης να χαίρεται την μοτοσυκλέτα του σε καθημερινές συνθήκες πόλης.

Οπτικά είναι ίδιο με τα μεγαλύτερα μοντέλα BN 600 και BN 302, αλλά ο κυβισμός του βρίσκεται στα 250 κυβικά εκατοστά, από έναν δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα, που παράγει 24,5 ίππους και 15 λιμπρόποδα ροπής.
Διαθέτει ατσάλινο πλαίσιο κατασκευασμένο από σωλήνες στρογγυλής διατομής, άνετη διπλή σέλα και εμφάνιση που αν είχε άλλους χρωματισμούς, θα λέγαμε ότι μιμείται έντονα την μικρή σειρά Duke της KTM.
Αναμένεται να μπει δυνατά στον συναγωνισμό όπου οι περισσότερες εταιρίες πλέον παράγουν αντίστοιχες μοτοσυκλέτες, με κορυφαία φρένα, διαμέτρου 280mm για μπροστά με τετραπίστονη δαγκάνα και δίσκο διαμέτρου 240mm για πίσω, με δαγκάνα δύο εμβόλων.
Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές λεπτομέρειες αλλά και τιμή, όμως η Benelli υποστηρίζει ότι η τιμή θα είναι πολύ ανταγωνιστική.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Benelli BN 600 GT – 2014 Benelli BN600GT 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon