.
Κατηγορία Benelli
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 11:52

Σε δύο εκδόσεις το Benelli TRK800, όπως το “ξαδερφάκι” του, SRG750

Η είδηση για την πρόθεση παραγωγής ενός μεγαλύτερου Benelli TRK, στα 800 κ.εκ., έχει προκαλέσει μεγάλη προσμονή στους φίλους της κατηγορίας των Adventure, καθώς θα έχουν άλλη μια –αναμενόμενα προσιτή- επιλογή στην διάθεση τους.

Η μοτοσυκλέτα έχει φωτογραφηθεί σε δοκιμές επί ευρωπαϊκού εδάφους και η παρουσίαση της αναμένεται το φθινόπωρο του 2020. Ωστόσο, η Qianjiang, υπό την σκέπη της οποίας βρίσκεται η Benelli, ετοιμάζει και άλλη μια έκδοση, στα 750 κ.εκ. η οποία θα διατίθεται για τις αγορές της Ασίας.

Το όνομα της μοτοσυκλέτα είναι SRG750 και θα παράγεται ως QJ Motor, ήταν μάλιστα αυτή η μοτοσυκλέτα που ξεκίνησε την φημολογία για το TRK800, αφού πρώτα είχαμε διαρροή δικών της φωτογραφιών.

Παρά την διαφορά στον κυβισμό, οι δύο μοτοσυκλέτες θα έχουν πολλά κοινά, οπότε τα στοιχεία και oι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν προσφάτως για το SRG, αφορούν και το TRK800.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα λοιπόν, βλέπουμε δύο βασικές εκδόσεις, μια με χυτές ζάντες και ελαστικά διαστάσεων 17 ιντσών και μια με ακτινωτές ζάντες και μπροστινό τροχό 19 ιτσών. Προφανώς η μια έκδοση θα είναι προσανατολισμένη για ασφάλτινη χρήση και η άλλη θα έχει τυπικά adventure χαρακτηριστικά.

Το πράγμα μπερδεύεται στην συνέχει όμως, αφού υπάροχουν και διαφορές στα περιφερειακά…

Έχουμε λοιπόν:

QJMotor SRG750 high spec alloys

-Έκδοση με 17” χυτούς τροχούς, δαγκάνες της brembo και αλουμινένιο ψαλίδι.

QJMotor SRG750 high spec wires

-Έκδοση με ακτινωτούς τροχούς (19” μπροστά), δαγκάνες της brembo και ατσάλινο ψαλίδι με γέφυρα.

QJMotor SRG750 low spec alloys

-Έκδοση με 17” χυτούς τροχούς, δαγκάνες no-name και ατσάλινο ψαλίδι με γέφυρα.

QJMotor SRG750 low spec wires

-Έκδοση με ακτινωτούς τροχούς (19” μπροστά), δαγκάνες της brembo και αλουμινένιο ψαλίδι.

Υπάρχει κατά κάποιο τρόπο μια “χιαστή” μεταφορά περιφερειακών από την μια έκδοση στην άλλη, η οποία για να είμαστε ειλικρινής δεν βγάζει και πολύ νόημα, αφού σε κάθε περίπτωση “ανακατεύει” high-specked και low-specked περιφερειακά.

Όπως και να έχει, τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρα στο TRK800, αφού στην περίπτωση του SRG750, ίσως βλέπουμε εκδόσεις για διαφορετικές αγορές της Ασίας.

Πέραν αυτών, ο κινητήρας των 754 κ.εκ. αποδίδει 80 ίππους, η μοτοσυκλέτα ζυγίζει –κενή- 236 κιλά και η τελική της ταχύτητα ανακοινώνεται στα 200 χλμ./ώρα. Το TRK800 αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα λοιπόν, με μικρές διαφοροποιήσεις.

Επίσης, δόθηκε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία της μοτοσυκλέτας, με τριβάλιτσο αλουμινίου, ενώ τα προστατευτικά κάγκελα δίνουν τα παρών σε κάθε έκδοση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon