.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 15:01

Caberg Drift Evo Carbon Sonic – Νέο σχέδιο στο ανθρακονημάτινο Drift Evo

Το νέο σχέδιο που προστίθεται στην οικογένεια Caberg Drift Evo βασίζεται στο κορυφαίο μοντέλο Carbon Pro.

Η σειρά full-face κρανών της Caberg, Drift Evo, προσφέρει μια ποιοτική λύση με προσεγμένη αεροδυναμική, γεμάτο εξοπλισμό και λογικότατη τιμή. Στο άνω άκρο αυτής της φαμίλιας συναντάμε το Drift Evo Carbon Pro με το ανθρακονημάτινο κέλυφος, η οποία ως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο μονόχρωμη, χωρίς γραφικά.

Αυτό αλλάζει με την παρουσίαση του Carbon Sonic, το νέο μοντέλο της εταιρείας από το Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας.

Το εξωτερικό κέλυφος παράγεται σε δύο μεγέθη, ενώ η πίσω αεροτομή βελτιώνει την αεροδυναμική σε υψηλότερη ταχύτητα, μειώνει τους στροβιλισμούς και δίνει σπορ και επιθετικό ύφος στο κράνος.

Όσον αφορά την εσωτερική επένδυση, τα πάντα είναι αφαιρούμενα και πλενόμενα, συμπεριλαμβανομένου και του μαλακού υφάσματος που περικλείει το λουράκι του κράνους.

Ο μηχανισμός ταχείας απελευθέρωσης Drift Evo επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση της ζελατίνας, ώστε να εξασφαλίζεται στενή επαφή μεταξύ της ζελατίνας και του κελύφους. Ο μηχανισμός της ζελατίνας με διπλό ελατήριο εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή που αποτρέπει την είσοδο αέρα ή νερού από τις άκρες της ζελατίνας.

Επιπλέον, ένας μοχλός στην αριστερή πλευρά επιτρέπει το κλείδωμα της ζελατίνας απόσταση 0.5 εκατοστών από την πλήρως κλειστή θέση, έτσι ώστε να αποτρέπεται το θάμπωμα από υδρατμούς στο εσωτερικό της.

Το Drift Evo είναι επίσης εξοπλισμένο με διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα και Pinlock Max Vision για την αποφυγή θολώματος, καθώς και συρταρωτή φιμέ ζελατίνα DVT (Double Visor Tech).

Το νέο Caberg Drift Evo Carbon Sonic θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, Anthracite με Λευκό και Anthracite με Κόκκινο, αμφότερα φυσικά με ανθρακονημάτινα κελύφη.

Η τιμή του αναμένεται.

Δείτε εδώ όλη την τρέχουσα γκάμα Caberg Drift Evo

Αντιπρόσωπος Caberg Ελλάδας: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 15:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon