.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 09:51

Μοτο Πήγασος – Νέο full-face κράνος Yohe 981 SV (Sun Visor)

Με εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα και ιδιαίτερα σταθερό αντικραδασμικό μηχανικό.

Σε συνέχεια της νέας αποκλειστικής συνεργασίας που προχώρησε στις αρχές του έτους 2021 η εταιρεία Μότο Πήγασος, με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κρανών στην Κίνα και έναν από τους μεγαλύτερους στον κόσμο, διευρύνει την πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα των προϊόντων της με το νεοεισαχθέν για την Ελληνική αγορά Yohe 981 SV.

Τα κράνη της Yohe προωθούνται μέσω ενός συνεχώς αυξανόμενου, επιλεγμένου δικτύου συνεργατών και έχουν αξιοσημείωτη αποδοχή.

Τιμή για μονόχρωμα €89.90 (με ΦΠΑ) και για γραφικά €99.90 (με ΦΠΑ).

Θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιανουαρίου του 2022 στα μεγέθη XS, S, M, L, XL και στα ακόλουθα χρώματα: Black Matt, Pearl White, Titanium Matt και Black-Grey Thite Matt.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που διαθέτει το κράνος μηχανής Yohe 981 SV είναι:

- Κατηγορία Sport – Touring με εσωτερική αντιηλιακή φυμέ ζελατίνα.
- Διαθέσιμα μεγέθη: XS, S, M, L, XL.
- Θερμοπλαστικό κέλυφος από πρωτογενή ABS υψηλής αντοχής με πρόσθετα ελεγχόμενης σκληρότητας, δομικά ενισχυμένο και προστατευμένο με βερνίκι έναντι της UV ακτινοβολίας.
- Πολλαπλής πυκνότητας (5 densities) πολυστερίνη (EPS) για την μέγιστη απορρόφηση κρούσης.
- Εξελιγμένη αεροδυναμική σχεδίαση, ελεγμένη σε προσομοιωτή αεροδυναμικής σήραγγας.
- Ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικά, διαθέτη Ευρωπαϊκό οβάλ, για τέλεια και απροβλημάτιστη εφαρμογή.
- Βέλτιστη παροχή αέρα εσωτερικά της ζελατίνας με προδιαμορφωμένο χαμηλό σταθερό επιρρίνιο, αντί της χρήσης του κλασικού αποσπώμενου.
- Σύστημα γρήγορης αντικατάστασης της ζελατίνας, με μηχανισμούς ολόπλευρης μετατόπισης και κίνηση σε δυο άξονες για απόλυτη στεγανοποίηση, σταθερούς και χωρίς ρύθμιση, για γρήγορη και χωρίς εργαλεία αφαίρεση.
- Αντιχαρακτική ζελατίνα πάχους 2,2 mm MAX-VISION με προ εγκατεστημένα PIN για εφαρμογή PINLOCK, παρέχει πλήρη προστασία έναντι της UV ακτινοβολίας.
- Έτοιμο για εφαρμογή ORIGINAL 100% MAX-VISION 70 PINLOCK.
- Εσωτερική αντιηλιακή φυμέ ζελατίνα, με σταθερό και ποιοτικό αντικραδασμικό μηχανισμό.
- Σταθερή περιμετρική τσιμούχα ζελατίνας τύπου φούσκας.
- Κλείδωμα ζελατίνας στο κέντρο, με αμφοτερόπλευρη εξοχή πιασίματος.
- Πλήρως αφαιρούμενη, πλενόμενη και εναλλάξιμη αντιβακτηριδιακή – αντιαλλεργική 3D Soft επένδυση υψηλής ποιότητας.
- Ειδικά σχεδιασμένα πλευρικά εσωτερικά, για χρήση γυαλιών οράσεως ή ηλίου.
- Προδιαμορφωμένο εσωτερικά, για χρήση ενδοεπικοινωνίας και τοποθέτηση των ακουστικών – ηχείων.
- Βελτιωμένο δυναμικό σύστημα αερισμού με άνω κεντρικό αεραγωγό υψηλής παροχής, 1 οπίσθιο κεντρικό αεραγωγό απορροής με spoiler και εξελιγμένο αεραγωγό πηγουνιού.
- Σύστημα κουμπώματος με μικρομετρική ατσάλινη πόρπη ταχείας ασφάλισης – απασφάλισης πολλαπλών θέσεων.
- Συμπεριλαμβάνεται υποσιάγωνο κλειστού τύπου με βελτιωμένο σύστημα συγκράτησης.
- Εγκεκριμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές ECE R 22.05 (EU), DOT CERTIFIED (USA) και SNELL USA.
- Παρέχεται εγγύηση 2 ετών σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
- Βάρος: 1450 ± 50 g.

Η Yohe Helmets έχει βραβευθεί ως το διασημότερο και πλέον αξιόπιστο εμπορικό σήμα στην βιομηχανία κατασκευής κράνους. Έχει επίσης τιμηθεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας διαθέτοντας ένα διαπιστευμένο εργαστήριο ελέγχου με εξαιρετικό τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό. Μέχρι στιγμής διαθέτει 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν σχεδιαστικά και τεχνολογικά διεθνή επιτεύγματα και έχει αναπτύξει και κατασκευάσει περισσότερα από 120 δικά της διαφορετικά μοντέλα κρανών όλων των τύπων. Διαθέτη εγκαταστάσεις σε συνολική έκταση επιφανείας 80.000 m2, όπου εργάζονται περισσότεροι από 1.500 ειδικευμένοι εργαζόμενοι, παράγοντας περισσότερα από 4 εκατομμύρια κράνη ετησίως.

Έχει καθετοποιημένη παραγωγή και προμηθεύει πάρα πολλές διάσημες ανά τον κόσμο μάρκες με προϊόντα OEM (Original Equipment Manufacturer - μετονομασία δικών της μοντέλων) και ODM (Original Design Manufacturer - αρχικός σχεδιασμός και κατασκευή για λογαριασμό τρίτων).

Τα διασημότερα brands στον κόσμο, εμπιστεύονται την Yohe Helmets επιλέγοντας προϊόντα της προς πώληση με το δικό τους όνομα ή της αναθέτουν την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή των νέων τους μοντέλων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα, Τηλ. 210 4221060, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε εδώ όλη τη διαθέσιμη γκάμα Yohe 981 SV

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 09:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon