.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 12:06

Caberg Duke Evo - Νέο ανοιγόμενο κράνος 100% Made in Italy

Η τρίτη γενιά του κράνους Caberg Duke αναβαθμίζει τις αξίες που το χαρακτηρίζουν στις νέες προδιαγραφές ECE 22.06 με διπλή πιστοποίηση P/J, τόσο ως ανοικτό, όσο και ως full-face.

Με τη νέα γενιά Duke Evo η Caberg συνεχίζει να προσφέρει ένα flip-up κράνος με πολυκαρμπονάτο κέλυφος προηγμένης τεχνολογίας, με φρέσκια σχεδίαση και σχετικά χαμηλό βάρος για την κατηγορία του στα 1,600 g.

Χρησιμοποιώντας νέα αναπνέοντα και υποαλλαγερικά υλικά στο εσωτερικό του, το Duke Evo συνεχίζει την παράδοση κορυφαίας άνεσης για το κεφάλι του αναβάτη, ενώ η διπλή πιστοποίηση P/J εξασφαλίζει πως μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο με το μπροστινό μέρος κλειστό ως full-face, όσο και ανασηκωμένο ως ανοικτό κράνος, με έναν μηχανισμό που κλειδώνει το σαγόνι του κράνους στην πάνω θέση για να αποφευχθεί ακούσιο κλείσιμό του την ώρα της οδήγησης (λ.χ. από την πίεση της ροής αέρα).

Part 4

Ο εξοπλισμός του Caberg Duke Evo περιλαμβάνει αντιχαρακτική ζελατίνα με υποδοχές για αντιθαμβωτικό ένθετο Pinlock Max Vision 70, η οποία επίσης έχει μηχανισμό κλειδώματος στην κλειστή θέση ώστε να μη μπορεί να ανοίξει ακούσια από τον αέρα.

Στο εσωτερικό του έχουν προβλεφθεί χώροι για τοποθέτηση ακουστικών και μικροφώνου, καθώς το Duke Evo είναι έτοιμο για να εξοπλιστεί με τη συσκευή επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Midland στις προδιαγραφές της Caberg και πάντα ικανοποιώντας τον ισχύοντα ευρωπαϊκό κανονισμό ECE 22.06. 

Duke Evo Rusty 3 4

Μέσω του συστήματος αυτού, ο αναβάτης μπορεί να ακούει μουσική, να συνδέεται με το σύστημα πλοήγησης (GPS), να κάνει και να λαμβάνει κλήσεις στο τηλέφωνο ή να επικοινωνεί με την /τον συνεπιβάτη ή με άλλους μοτοσυκλετιστές αρκεί να βρίσκονται σε εμβέλεια έως 200 μέτρα.

Χάρη στη λειτουργία "Universal Intercom", το Caberg Pro Speak Evo είναι συμβατό με τα ενσωματωμένα συστήματα συνδεδιμότητας και ελέγχου των κορυφαίων κατασκευαστών (BMW, KTM, Ducati κλπ), ενώ η τοποθέτησή του στο κράνος γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι όσο λιγότερο ορατό γίνεται, αλλά και πανεύκολο στη χρήση με δύο μόνο πολυχρηστικά κουμπιά με εύκολη πρόσβαση.

Part 8

Το νέο Caberg Duke Evo παράγεται σε τέσσερεις μονόχρωμες εκδόσεις: λευκό μεταλλικό, μαύρο ματ, ανθρακίτης και μπλε ματ. Επιπλέον υπάρχει μια έκδοση με γραφικά και άλλες τέσσερεις επιλογές με γραφικά συν το βαμμένη στο χέρι έκδοση Rusty.

Αντιπρόσωπος Caberg στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon