.
Κατηγορία Μπότες
Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 10:55

Eleveit - Η κολεξιόν του 2024 στην EICMA

Η Ιταλίδα ειδική της μοτοσυκλετιστικής υπόδησης ετοιμάζεται να επιδείξει τη νέα της συλλογή για το 2024 στην επερχόμενη έκθεση του Μιλάνου.

Το 2023 ήταν μια σπουδαία χρονιά κατά την οποία η Eleveit πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro εξοπλίζοντας τον Άγγλο Steve Holcombe που αναδείχθηκε πρωταθλητής EnduroGP και Ε2, αλλά και την άνοδο στο βάθρο του Motocross of Nations από τον Ιταλό αναβάτη της, Alberto Forato, και την εθνική ομάδα της χώρας του.

Με εφαλτήριο αυτήν την τόσο πετυχημένη χρονιά, η Eleveit ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη συλλογή του 2024 στην 80ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο (7-12 Νοεμβρίου).

unnamed 2
Tonale WP

Υπάρχουν πολλά νέα στον κατάλογο του 2024, ξεκινώντας από τα νέα χρώματα για τις μπότες off-road X Privilege και X Privilege Enduro.

Ο εξοπλισμός υπόδησης για αναβάτες Adventure αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για την Eleveit, η οποία θα παρουσιάσει μια νέα μπότα, την Tonale WP, με αδιάβροχη μεμβράνη και πολλές προστασίες για να κρατήσουν τα πόδια σας ασφαλή.

Οι νέες μπότες Antelao WP που θα παρουσιαστούν στο Μιλάνο προορίζονται για την Touring αγορά, σχεδιασμένες για μακρινά ταξίδια με καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και υλικά υψηλής ποιότητας, αλλά και σύγχρονη αισθητική.

Η σειρά Nirvana WP μπήκε στην κολεξιόν της Eleveit το 2023 και βρήκε αυτομάτως επιτυχία σε πληθώρα χρήσεων, από αναβάτες γυμνών μοτοσυκλετών ως ταξιδευτές, γεγονός που ώθησε την εταιρεία να δημιουργήσει για το 2024 το μποτάκι Nirvana Airtech, σχεδιασμένο με διάτρητες επιφάνειες για όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.

unnamed

Εξελίξεις θα έχουμε και στο κομμάτι της καθημερινότητας, της Urban Fashion όπου η Eleveit θα δείξει δύο νέα προϊόντα, τα μποτάκια Stratos WP και Delta WP, αμφότερα με μεμβράνη αδιαβροχοποίηση E-Dry και έξυπνες και διακριτικές προστασίες.

unnamed 3

Με δύο νέα μοντέλα θα ενισχυθεί η κολεξιόν Eleveit Lady Line, τα Antibes WP Lady και Antibes WP Canvas Lady, στα οποία το τμήμα R&D της εταιρείας έχει σχεδιάσει ένα νέο σύστημα υποστήριξης του πέλματος που ανεβάζει το ύψος της φτέρνας κατά 25 mm.

Η κολεξιόν της Eleveit για το 2024 ολοκληρώνεται με τη Sport Line, όπου θα αποκαλυφθούν τρεις νέες εκδόσεις της μπότας Racing S Miura: οι Evo WP, Evo Air και Evo.

unnamed 4

Όλα τα νέα προϊόντα της Eleveit θα εκτίθενται στην EICMA στο περίπτερο του Mandelli Group (σάλα 22, περίπτερο E03) όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για αυτόγραφα από τους Steve Holcombe και Alberto Forato.

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 11:08

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon