.
Κατηγορία Μπότες
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:50

Eleveit X-Legend: στην κορυφή του EnduroGP και στο βάθρο του MXoN

O Steve Holcombe και ο Alberto Forato χάρισαν κορυφαίες στιγμές στην Eleveit με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP από τον πρώτο και την τρίτη θέση στο βάθρο του MX of Nations από τον δεύτερο ως μέλος της ιταλικής ομάδας.

Το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου 2023 αποδείχθηκε σημαδιακό για την ιταλική Eleveit, καθώς δύο αναβάτες της κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου φορώντας τις μπότες X-Legend.

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα σαφώς ανήκει στον Άγγλο Steve Holcombe που με τη Beta του κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP και μαζί την κατηγορία του, E2.

 CMG2248

Κατά την απονομή του βάθρου του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στην Πορτογαλία και στην απονομή του τίτλου που ακολούθησε ο Holcombe φορούσε ένα μοναδικό custom ζευγάρι μπότες X-Legend με λευκό και χρυσό χρώμα που του είχε ετοιμάσει η Eleveit για την περίσταση.

Το ίδιο σαββατοκύριακο και λίγο πιο βόρεια, στη Γαλλία, το Motocross of Nations προκαλούσε πανζουρλισμό από περισσότερους από 100,000 ένθερμους Γάλλους θεατές να σηκώνουν τον κόσμο μετά τη νίκη της εθνικής τους ομάδας, με την Ιταλία να ακολουθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου πίσω από την Αυστραλία.

MXON ERNEE 2023 353

Δίπλα στους Andrea Adamo και Andrea Bonacorsi ο αναβάτης που υποστηρίζεται από την Eleveit, Alberto Forato, έτρεξε στον αγώνα και ανέβηκε στο βάθρο φορώντας μια μοναδική custom παραλλαγή των X-Legend σε λευκή βάση και γραφικά με πράσινες και κόκκινες πινελιές ως αναφορά στη σημαία της Ιταλίας.

Οι δύο πανευτυχείς αναβάτες που υποστηρίζονται από την Eleveit θα βρεθούν στο περίπτερο της ιταλικής εταιρίας στην επερχόμενη έκθεση EICMA 2023 (Hall 22 Stand E03) για να συναντήσουν το κοινό, να υπογράψουν αυτόγραφα και να χαρίσουν σε κάποιους τυχερούς μοναδικά δώρα.

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon