.
Κατηγορία Μπότες
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 13:20

Eleveit X-Privilege – Νέες μπότες ΜΧ

Η Eleveit technical παρουσιάζει τη νέα της motocross μπότα που αποτελεί εξέλιξη της X-Legend.

Γεννημένη από την τεχνική βάση της πετυχημένης X-Legend, η νέα X-Privilege υιοθετεί το σύστημα προστασίας Controlled Lateral Flexion (CLF), σχεδιασμένο και πατενταρισμένο από την Eleveit, που αποτελείται από ένα πλαστικό πλαίσιο που οδηγεί τις πλευρικές κινήσεις του αστραγάλου.

Το σύστημα αυτό τοποθετείται εξωτερικά της μπότας στις πλευρές της και στο ύψος του σφυρός οστού, με ένα κεντρικό σημείο περιστροφής που ρυθμίζει το εύρος κλίσης του ποδιού. Αποτελείται από δύο πλάκες που συνδέονται με έναν μεταλλικό άξονα που μπορεί να κινηθεί εντός προκαθορισμένων ορίων και μέσω αυτού αποτρέπεται μηχανικά η πλευρική υπερέκταση του ποδιού που μπορεί να προκαλέσει ορθοπεδικές βλάβες.

MX401 X PRIVILEGE WP white black close up 2022 hd 01

Κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας υλικά, η Eleveit X-Privilege εξασφαλίζει άνεση για τον αναβάτη, με σύστημα δεσίματος που αποτελείται από δέστρες πολυουρεθάνης με έναν πατενταρισμένο μικρομετρικό μηχανισμό της Eleveit που εξασφαλίζει ακρίβεια, σταθερότητα και ασφάλεια.

Όταν η μπότα έχει ασφαλιστεί στο πόδι, ο μικρομετρικός μηχανισμός καταλήγει σε έναν μικρό γάντζο που περνά μέσα στη δέστρα και στην ασφαλίζει ακόμη και σε περίπτωση τυχαίας απελευθέρωσής της (από ατύχημα ή λάθος).

Eleveit X Privilege boots 202306

Οι νέες Eleveit X-Privilege διαθέτουν πιστοποίηση CE και διατίθενται σε μεγέθη από 39 ως 48 σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό.

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon