.
Κατηγορία Jacket
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 19:50

Dainese Laguna Seca D-Dry

 

Σπορ αδιάβροχο μπουφάν σε μοντέρνο στυλ

 

Ο καλύτερος συνδυασμός άνεσης, ποιότητας και τιμής, διαθέτει αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη D-Dry.

Για την ασφάλεια του αναβάτη εξοπλίζεται με πιστοποιημένα προσθαφαιρούμενα προστατευτικά σύμφωνα με το πρότυπο EN 1621.1 σε ώμους, αγκώνες, πήχεις και δυνατότητα προσθήκης προστατευτικού πλάτης Dainese G1 και G2 (σύμφωνα με το πρότυπο EN 1621.2).

Επίσης φέρει προσθαφαιρούμενη θερμική εσωτερική επένδυση που σε συνδυασμό με τους αεραγωγούς ρυθμίζουν την θερμοκρασία του αναβάτη, επίσης έχει φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνι, φερμουάρ εισαγωγής αέρα στα μανίκια και εξαγωγής στην πλάτη.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης πρόσθετης θερμικής προέκτασης που δεν επιτρέπει την εισαγωγή αέρα από το κάτω μέρος του μπουφάν.

Διαθέσιμο στα Parastavrou Shops
www.papastavroushops.gr
Τηλέφωνο: 210 9249350

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 10:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dainese Tempest D-Dry Dainese Knightbridge D-Dry »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon