.
Κατηγορία Jacket
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 13:59

Dainese Tempest D-Dry

 

Καμιά καταιγίδα (tempest) δε θα σας τρομάζει πια

 

 

Αδιάβροχο μπουφάν της Dainese με ύφασμα Duratex, για καθημερινή χρήση εντός και εκτός πόλης.

Διαθέτει προσθαφαιρούμενη εσωτερική θερμική επένδυση, αδιάβροχη διαπνέουσα μεμβράνη D-Dry, δύο εξωτερικές τσέπες καθώς και τσέπη στην προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση.

Πιστοποιημένα προσθαφαιρούμενα προστατευτικά σύμφωνα με το πρότυπο EN 1621.1 σε ώμους, αγκώνες, πήχεις και ρύθμιση στον καρπό και τη μέση για καλύτερη εφαρμογή.

Ακόμη διαθέτει φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνι, ρύθμιση στην περιοχή του λαιμού, δυνατότητα προσθήκης προστατευτικού πλάτης Dainese G1 και G2 (σύμφωνα με το πρότυπο EN 1621.2), ανακλαστικά στο στήθος, την πλάτη και τους καρπούς.

Για την διασφάλιση της άνεσης του αναβάτη ο κατασκευαστής έχει προβλέψει Idraflap μπροστινό κλείσιμο, εξωτερικό ύφασμα με επεξεργασία για αντοχή στο νερό, εμπρός και πίσω αεραγωγούς.

Διαθέσιμο στα Papastavrou Shops:
www.papastavroushops.gr
Τηλέφωνο: 210 9249350

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 14:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nordcap Apollo 4season Dainese Laguna Seca D-Dry »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon