.
Κατηγορία Jacket
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 09:49

Jacket Alpinestars Jaws Leather

 

Sport jacket

 

 

Ένα sport jacket για να κινήστε με στυλ και ασφάλεια. Το σύστημα Dynamic Flow της Alpinestars παρέχει έλεγχο του εσωτερικό κλίματος, ενώ το εξωτερικό δέρμα προσφέρει ανώτερη αντοχή στην τριβή.

Κατασκευή
Εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό δέρμα 1,3mm. Υψηλής πυκνότητας διάτρητα ένθετα εμπρός και πίσω για καλύτερο αερισμό. Εκτεταμένα τμήματα από ελαστικό ύφασμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Χαρακτηριστικά Ασφαλείας
Αφαιρούμενες προστασίες CE Βιο-Armor στους ώμους και τους αγκώνες. Θήκες σε στήθος και πλάτη με ενίσχυση ΡΕ που μπορεί να αντικατασταθεί με προστασίες Alpinestars Bionic (πωλούνται χωριστά).
• Nucleon KR-Ci. Για μεγέθη 48-50 χρησιμοποιήστε XS/S προστασίες. Για μεγέθη 52+ χρησιμοποιήστε Μ/XL προστασίες.
• Nucleon KR-1i και 2i-KR. Για μεγέθη 48-50 χρησιμοποιήστε MEDIUM προστασίες. Για μεγέθη 52-64 χρησιμοποιήστε LARGE προστασίες.
Σύστημα με κουμπιά για Level 2 CE-certified Alpinestars Bionic προστατευτικό πλάτης.
Εξωτερικά, διπλής πυκνότητας TPU sliders στους ώμους.

Άνεση
Σύστημα Dynamic Flow με φερμουάρ για αποτελεσματική ρύθμιση της εσωτερικής ροής αέρα. Καινοτόμος ανατομικός σχεδιασμός μανικιών για οδηγική άνεση. Αφαιρούμενο θερμικό γιλέκο 80g με εσωτερικές τσέπες που κλείνουν με Velcro®.Κλείσιμο με φερμουάρ και Velcro® στους καρπούς για βελτιωμένη εφαρμογή και άνεση. Neoprene στο γιακά και της μανσέτες για περισσότερη άνεση. Ανακλαστικές λεπτομέρειες στην πλάτη και τα χέρια για βελτιωμένη ορατότητα του αναβάτη. Φερμουάρ για σύνδεση με κατάλληλο παντελόνι.
Η τιμή του βρίσκεται στα 449.95euro

www.motorshop.gr
ΜΟΤΟ ΜΑRΚΕΤ
www.motomarket.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

BI ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ: Τηλ: 2310 795 615
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 145: Τηλ: 2310 946 800
ΑΘΗΝΑ
Kαλλιρρόης 43 - 45
Τηλ: 210 92 22 349

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 11:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Alpinestars Andes Drystar jacket Αδιάβροχο τζάκετ Dainese Paddock D-Dry »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon