.
Κατηγορία Jacket
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 21:58

Alpinestars Andes Drystar jacket

 

Για δύσκολες συνθήκες

 

 

Κατασκευασμένο από DRYSTAR®, το μπουφάν ANDES είναι 100% αδιάβροχο και επιτρέπει τη διαπνοή, και είναι άνετο ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Η τεχνικά προηγμένη κατασκευή αυτού του μπουφάν προσφέρει προστασία και αντοχή στην τριβή και είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Κατασκευή
Προηγμένο, ενισχυμένο poly-fabric, 100% αδιάβροχο και διαπνέον με την αποκλειστική κατασκευή DRYSTAR® της Alpinestars, για άριστη απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Διαθέτει φερμουάρ για εισαγωγές αέρα στους ώμους και διόδους εξαγωγής στην πλάτη για έλεγχο του εσωτερικού κλίματος και αυξημένη οδηγική άνεση.

Χαρακτηριστικά Ασφαλείας
Προστασίες CE Βιο-Armor στους ώμους και τους αγκώνες, θήκες με πολυ-αφρώδες υλικό σε στήθος και πλάτη (CE Βιο-Armor προστασίες διατίθενται ως αξεσουάρ. Πωλούνται χωριστά).
• Nucleon KR-Ci. Για μεγέθη S-M χρησιμοποιήστε XS/S
προστασία. Για μέγεθος L+ χρησιμοποιήστε M / XL ένθετο.

• Nucleon KR-1i και 2i-KR. Για μέγεθος S χρησιμοποιήστε MEDIUM προστασία. Για μεγέθη L-4XL χρησιμοποιήστε LARGE προστασία.
Ενισχυμένο πολυμερές σε κρίσιμα σημεία στον αγκώνα και στον βραχίονα για πρόσθετη αντοχή στην τριβή. Αντανακλαστικές γραφικές λεπτομέρειες και λογότυπα, βελτιώνουν την ορατότητα του αναβάτη σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού.

Άνεση
Τσέπες με φερμουάρ στο στήθος και μεγάλες αδιάβροχες τσέπες μπροστά.
Μεγάλη, εξωτερική τσέπη στο κάτω μέρος της πλάτης του μπουφάν, αδιάβροχες εσωτερικές τσέπες και τσέπη για το πορτοφόλι.Μαλακό κολάρο για άνεση σε μεγάλες αποστάσεις.
Premium μάρκας YKK διπλό φερμουάρ μπροστά για κλείσιμο προσαρμόσιμο και ασφαλές.
Συνδέεται με το παντελόνι ANDES DRYSTAR® με εσωτερικό φερμουάρ σύνδεσης στη μέση.

Αποσπώμενη θερμική επένδυση με μακρύ μανίκι εξασφαλίζει άνεση σε ζεστές ή κρύες ημέρες.
Προ-διαμορφωμένα μανίκια με ελαστικά πάνελ στους αγκώνες για καλύτερη εφαρμογή και άνεση.
Ιμάντες προσαρμογής στην μέση και στα μανίκια.
Αποκτήστε το στα 229.95euro.

www.motorshop.gr
ΜΟΤΟ ΜΑRΚΕΤ
www.motomarket.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
BI ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ: Τηλ: 2310 795 615
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 145: Τηλ: 2310 946 800

ΑΘΗΝΑ
Kαλλιρρόης 43 - 45
Τηλ: 210 92 22 349

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 09:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αδιάβροχο τζάκετ Buse Salerno Evo Jacket Alpinestars Jaws Leather »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon