.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 13:25

APRILIA SR MAX 300

 

Νέα, ανταγωνιστική τιμή

 

Το Aprilia SR MAX 300, το scooter 300 κυβικών που αξιοποιεί τη σπορ ψυχή της Aprilia προσφέροντας καθαρή διασκέδαση και απόλαυση στην οδήγηση, διαθέτει πλέον νέα ανταγωνιστική τιμή, στα € 3.990!

Το Aprilia SR Max μεταφράζει το σπορ χαρακτήρα και την εκρηκτικότητα των μοντέλων του Νοάλε σε όρους τουρισμού: ένα σκούτερ εμπνευσμένο από τον κόσμο των αγώνων που εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις και ευελιξία.

Η παρουσία του SR Max γίνεται αισθητή με την πρώτη ματιά. Ο επιθετικός σχεδιασμός με έντονες γραμμές αντικατοπτρίζει το σπορ χαρακτήρα ενός μοντέλου που ξεχωρίζει με το πληθωρικό στυλ του.

Η συμπαγής μπροστινή όψη αγκαλιάζει τη δυναμική αισθητική του φωτιστικού συνόλου: ανάμεσα στους δύο προβολείς παρεμβάλλεται μία μεταλλική γρίλια, μία απλή λεπτομέρεια που χαρίζει στο SR Max αποφασιστική έκφραση. Τα γραφικά που περιβάλλουν τους προβολείς και τους αεραγωγούς έρχονται σε αντίθεση με το χρωματισμό του scooter και, μαζί με την ιταλική τριχρωμία στο πάνω μέρος της μάσκας, δίνουν στο SR Max κομψότητα και ιδιαίτερο στιλ.

Παράλληλα η λεπτή και αιχμηρή ουρά τονίζει το πλούσιο πίσω τμήμα του SR Max. Τη δική της πινελιά προσθέτει η δυναμική καρίνα σε μαύρο ματ με το ασημί λογότυπο Aprilia.

Σπορ υλικό για την εξαιρετικά εργονομική σέλα η οποία διαθέτει στήριγμα για την πλάτη του οδηγού και εγγυάται άνεση σε όλες τις συνθήκες. Οι χειρολαβές που πλαισιώνουν το πίσω μέρος της σέλας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση στο συνεπιβάτη.

aprilia sr max 1

Το Aprilia SR Max είναι κατάλληλο για τις καθημερινές μετακινήσεις αλλά και ικανό να προσφέρει συγκινήσεις σε διαδρομές εκτός πόλης, χάρη στις μοτοσυκλετιστικές αρετές και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Είναι εξοπλισμένο με αναρτήσεις που θα αντιστοιχούσαν σε ένα maxi σκούτερ: τηλεσκοπικό πιρούνι 35 χιλ. μπροστά, και 2 αμορτισέρ διπλής ενέργειας πίσω, ρυθμιζόμενης προφόρτισης.

Όμως η πραγματική δύναμη του Aprilia SR Max είναι η καρδιά των 300 κυβικών: 4-βάλβιδος μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας με ηλεκτρονικό ψεκασμό, με διάμετρο 75 χιλ. και διαδρομή 63 χιλ., που παράγει μέγιστη ισχύ 21,6 ίππων στις 7.250 σ.α.λ., και αγγίζει τη μέγιστη ροπή των 23 Nm στις μόλις 6.000 στροφές. Το αποτέλεσμα είναι η άριστη κατανομή της ροπής και κατά συνέπεια αποφασιστική επιτάχυνση και άμεση απόκριση σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού.

Το Aprilia SR Max 300 διατίθεται σε 2 κλασικά και κομψά χρώματα: μαύρο “Aprilia” και λευκό “Bianco Glam”.

Διατίθεται σε όλα τα σημεία πώλησης Aprilia, στη νέα ανταγωνιστική τιμή € 3.990 και συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει:

  • Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια
  • Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 15:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon