.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 19:14

KTM 890 SMT - Έρχεται με το Tech Pack ενεργοποιημένο!

‘Ένα από τα ιστορικότερα μοντέλα της Αυστριακής εταιρίας επιστρέφει στην Ελλάδα που λατρεύτηκε όσο πουθενά! [Δελτίο Τύπου]

Η νέα KTM 890 SMT είναι το ιδανικό πάντρεμα μεταξύ των 890 Adventure και 890 Duke διατηρώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τους δυο κόσμους. Σπορ οδηγική συμπεριφορά που δένει ιδανικά με την άνετη θέση οδήγησης δίνει εντελώς διαφορετικό νόημα στην κατηγορία Sports Tourer.

Η KTM 890 SMT ζυγίζει μόλις 194kg και είναι εξαιρετικά ευέλικτη προσφέροντας μοναδικές οδηγικές συγκινήσεις. Η μεσαίου κυβισμού Supermoto Tourer δεν είναι απλά το άθροισμα των εξαρτημάτων της αλλά μια μοτοσυκλέτα που αντλεί από τα Ready to Race γονίδια για να διαταράξει την κατά τα άλλα βαρετή κατηγορία της.

Με κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP Apex, μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης, cornering ABS με δυνατότητα Supermoto ABS και Traction Control, 3 riding modes τώρα προσπερνά τον ανταγωνισμό με την τελευταία προωθητική ενέργεια της KTM.

Ο πιο πλούσιος βασικός εξοπλισμός της κατηγορίας από σήμερα θα περιλαμβάνει και το Tech Pack με κάθε KTM 890 SMT! Quickshifter+, Cruise Control, Motor Slip Regulation και Track Mode θα είναι ενεργοποιημένα για τους τυχερούς αναβάτες που θα επιλέξουν το Sport Tourer μοντέλο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την προωθητική ενέργεια αλλά και τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω της Santander Consumer Finance στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon