.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:14

SYM MAXSYM TL 508 - Νέα μειωμένη τιμή πιο χαμηλή και από... μονοκύλινδρα!

ΜΑΧ απόλαυση, σε τιμή αποκάλυψη - Το mega scooter της SYM, το MAXSYM TL 508 ABS/TCS, προσφέρεται πλέον σε νέα χαμηλότερη τιμή, που το καθιστά μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία.

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες μπορούν τώρα να το κάνουν δικό τους με τιμή μόλις στα 7.995€, όσο δηλαδή κοστίζουν τα μονοκύλινδρα scooters των 350-400cc του ανταγωνισμού!

Μόνο που σε αυτή την τιμή το MAXSYMTL 508 ABS/TCS προσφέρει συμπεριφορά μοτοσυκλέτας, χάρη στο ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα και την τοποθέτηση του κινητήρα μπροστά, βάσει της μοτοσυκλετιστικής αρχιτεκτονικής, ιπποδύναμη 46 ίππων, traction control και ABS της Continental, τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες, 3 δισκόφρενα, μία οθόνη TFT 4,5" με διαφορετικά interfaces και μία LCDγια τις δευτερεύουσες πληροφορίες, καθώς και αλουμινένιο ψαλίδι που συνεργάζεται με ένα αμορτισέρ αερίου-λαδιού, το οποίο διαθέτει και ένα ειδικά μελετημένο μοχλικό σύστημα για μία απόλυτα προοδευτική λειτουργία.

Επιπλέον, το MAXSYM TL 508 ABS/TCS διαθέτει σύστημα keyless και ρυθμιζόμενη ζελατίνα δύο θέσεων για ολοκληρωμένη προστασία αναβάτη και συνεπιβάτη. Κάτω από τη σέλα του μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος ή δύο τύπου jet, ενώ στους δύο μικρότερους αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι χωράνε έγγραφα και το κινητό του αναβάτη, με δυνατότητα φόρτισης χάρη στην ύπαρξη θύρας USB QC 3.0.

Δείτε περισσότερα εδώ: sym.gr/model/maxsym-tl-508-tcs/">sym.gr/model/maxsym-tl-508-tcs/" target="_blank" rel="noopener" style="color: #0000ff;">https://sym.gr/model/maxsym-tl-508-tcs/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon